Cherie87
Fanka BB :)
Wy sie kobietki zmagacie z nadmiarem wagi w ciązy a ja znów z jej brakiem, tzn nie dość że schudłam 13 kg to jeszcze teraz przytyłam tylko 1 kg (ten kgto chyba dziecko + wody + łożysko..) i nie wiem czy to dobrze. Odżywiam się głównie owocami, czasem mam ochote na jakies frytki lub coś podobnego, ale takto domowe obiady, nie za tłuste a sycące. Problemem mu mnie nie jest jedzenie a jego ilość - po jednej kanapce czuje, że pęknę, to zapewne mój kochany mięśniak który wbija mi się w żołądek i stąd tak mało mogę zjeść :< Boję się, żeby dziecko było dobrze odżywione. I tak żle i tak nie dobrze, i Wy próbujecie zatrzymać wagę i ja próbuję jej nieco przybrać, bo to wg mojego mniemania bedzie znaczylo, że dzidzius ma wszystkiego pod dostatkiem.
Gosianati na kiedy masz termin? Ja wczoraj u gina dowiedziałam się, że wciąż posługiwałam się złym tyg ciązy - cały czas żyję w świecie 22 tygodnia ale jak się okazało, jest to wiek ciąży - z ostatniej miesiączki wychodzi mi 24 tydzień i 1 dzień, także termin mam na 8 września a nie na 2 połowę jak sądziłam Widzę, że masz teraz na suwaczku 24 tyg i 4 dni więc byłaby różnica 3 dni
Jak tam zakupy? Kupowałaś coś jeszcze?
Gosianati na kiedy masz termin? Ja wczoraj u gina dowiedziałam się, że wciąż posługiwałam się złym tyg ciązy - cały czas żyję w świecie 22 tygodnia ale jak się okazało, jest to wiek ciąży - z ostatniej miesiączki wychodzi mi 24 tydzień i 1 dzień, także termin mam na 8 września a nie na 2 połowę jak sądziłam Widzę, że masz teraz na suwaczku 24 tyg i 4 dni więc byłaby różnica 3 dni
Jak tam zakupy? Kupowałaś coś jeszcze?
Ostatnia edycja: