Cherie87
Fanka BB :)
Oj dziewczyny, czytam Wasze posty i jestem przerażona - nie mam pojęcia o co chodzi z tymi kapturkami :< Moja mama niezbyt chętnie rozmawia ze mną o takich rzeczach, koleżanek pytać nie chcę bo wyjdę na ciamajdę :< O co w tym chodzi? Czy trzeba wcześniej przygotowywać piersi do karmienia? Wytlumaczcie proszę;-)
p.s. Niedawno pisałam Wam, że nie czuję ruchów a 2 dni po tym mały kopał jak mały konik teraz kopie tak mocno że czasem aż sama się dziwię, że ma tyle siły czy takimi kopniakami dziecko nie przebije pęcherza płodowego? Może to głupie pytanie ale moja wyobraźnia nie zna granic, aż się zaczęłam zastanawiać, bo ten pęcherz wydaje się taki cieniutki i kruchy..
Ach, dobrze Wam, że macie już jedną dzidzię i doświadczenie
p.s. Niedawno pisałam Wam, że nie czuję ruchów a 2 dni po tym mały kopał jak mały konik teraz kopie tak mocno że czasem aż sama się dziwię, że ma tyle siły czy takimi kopniakami dziecko nie przebije pęcherza płodowego? Może to głupie pytanie ale moja wyobraźnia nie zna granic, aż się zaczęłam zastanawiać, bo ten pęcherz wydaje się taki cieniutki i kruchy..
Ach, dobrze Wam, że macie już jedną dzidzię i doświadczenie