reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

chyba już wiem co to... jak spie to lubie mieć wysoko głowę i teraz jak tam spałam to krzyż był takjakby obciążony. teraz wzięłam sobie płaską poduszkę tak że śpie prosto i przestało boleć więc to chyba o to chodziło.......
ale dzięki za rady Wasze :) jak u was jak się czujecie?

reklama
Gosianati jako tako sie czuje spojenie nawala ale daje rade a waga dzisiaj pokazala 101,5 kg czyli 7 kg na plusie mam nadzieje ze juz sie to za bardzo nie zmieni. Jutro wizyta to zobacze jak tam u mnie wyglada wszystko czy cos sie dzieje juz z szyjka czy nie i jak maly przybral

marcia30 - ja mam stresa jak czytam,ze ty juz koncowka :-) a ja dopiero poczatek:-)

7 kg to nie jest duzo,mam nadzieje,ze ja max do 10 przytyje (oby mniej)

ja po wizycie,wszystko ok,maly ludek sie rusza i podskakuje.w ktorym tyg moglyscie zobaczyc plec ?

katrina, nasza Mała jakoś strasznie długo się tak obracała, że nie szło jej zobaczyć. na połówkowym USG babka obstawiała raczej dziewczynkę, ale nie widziała dokładnie, więc upewniliśmy się dopiero trochę po połówkowym na wizycie u gina.

U mnie synek był do 32 tygodnia dziewczynką :-D wstydniś.

Potańczyłam sobie trochę, znalazłam na chomiku salsę dla ciężarnych, świetna sprawa :-D

Lisica to dobrze ze jeszcze przed porodem sie wyjasnilo kto tam w brzusiu siedzi , niedawno z naszego watku dziewczyna urodzila i do konca mowili ze bedzie chlopak a wyszla dziewczynka :-) to dopiero niespodzianka

reklama
też zazdroszczę że już końcówkę masz no i że tylko 7kg na plusie.. ja też nie mogę za dużo przytyć ale w porównaniu do Twojej wagi to jestem słonicą wielką :p

Do góry