reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

gosianati - super, że lekarz fajny! a z tym brzuszkiem, to nie bądź pewna;-) ja byłam przekonana, że nie będzie brzuszka widać, a tu jednak, pomimo moich kilogramów się ładnie zaokrąglił dość wcześnie:-)

reklama
Gosianati super ze masz fajnego lekarza to duzo znaczy, co do moczu to ciezko jest uzyskac " czysta " probke w ciazy , a tych czerwonych krwinek to duzo masz bo kilka w polu widzenia sa norma u mnie w kazdym badaniu wychodza natomiast co do bakterii to nastepnym razem warto zrobic posiew bo to wcale nie musza byc zle bakterie

Hej wszystkim:)
witam nowe członkinie, gratulacje dla rosnących fasolek- przyrost naturalny się podniesie:)
Marcia tak patrzę na Twój suwaczek i jakby nie było troszkę zazdroszczę:):) już niedługo i to ciepło na sercu dosięgnie Cię na całego:)
Tak sobie myślę, że zły zawód wybrałam hihi Jakbym była prezesem a nie nauczycielem to mogłabym pozwolić sobie na całkowitą realizację rodzicielskich marzeń...
U nas końcówka ferii, mała się robi urwis okropny, wszystko krzykiem chce dostać.
Spokojnego wieczoru życzę:)

cześć wszystkim, od wczoraj mam problem, boli mnie z tyłu, tak nad pupką po lewej stronie jak chodzę i ból aż promieniuje do nogi normalnie mam wrażenie że nie mam sił iść.. nie wiem co to i od czego, poza tym czuje sie okej. mam nadzieje że to przejdzie i że to nic poważnego. badania moczu ponownie za dwa tygodnie i jeśli będzie znów kiepskie to tak zrobić mam posiew. tak więc prędzej czy później sie wszystkiego dowiem.

Marcia za 13 lat to będę miała 45:) więc nawet na prezesa będę za stara na dzidzię. Ale nie mówię, że już definitywnie nie będę mamusią:)
Śmiałam się z mężem, że Lenusia tyle starań i czasu "zajęła", a teraz może być niespodziewajka hihi.
Gosianti może rwa kulszowa Cię boli? Moja sis tak ma już w drugiej ciąży...

Witam wszystkie babeczki.Ja nadal chora trzyma mnie i nie chce puścić:angry:na piątek jestem umówiona z enokrynologiem zobaczymy co powie i czy mam wogóle szanse na drugie dziecko .Pozdrawiam Was

siemka :-)ja mam wizyte u gin dzisiaj i mam nadzieje,ze jest oki zobacze cos wiecej ,troche sie stresuje .

ania255 moja kolezanka w wieku44 lat zaszla i jest najszczesliwsza kobieta na swiecie.Ciaza i dziecko chyba ja odmlodnily napewno nie czuje sie i wyglada staro :-Dwiec...

gosianti moze rzczywiscie to rwa kulszowa albo jakis ucisk lub moze nerki - nie chce krakac lekarzem nie jestem .nie wiem czy mozesz to mascia jakas posmarowac.poradz sie lekarza

Ania bo zaraz dostaniesz bure od klaczka :-) jaka za stara.....

gosianati tez obstawiam na rwe albo jakis ucisk nerwu.

beata zdrowka

katrine kciuki za wizyte&&&&&&

ja dzisiaj bylam na spotkaniu z zastepca ordynatora na porodowce gdzie chce rodzic i mam zapewnienie ze na pewno mnie przyjma bez wzgledu na rodzaj dyzuru a w piatek mam wizyte u prywatnego gina a po poludniu ide sie spotkac z polozna takze u mnie sie zaczyna cos dziac .......a i juz druga osoba mi powiedziala ze zmienilam sie na twarzy i ze to oznaka zblizajacego sie porodu wiec oby wykrakali :-)

reklama
Do góry