reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

waze za duzo,jak bylam wswieta w polsce stanelam u mamy na wage to misie przytylo przez to jedzonko , wtedy bylo 98 bo a teraz nie wiem nie mam wagi i gin na wizytach mnie nie wazy :/

reklama
Witaj Katrina w naszym gronie:-)chciała bym tyle ważyc co Ty:tak:no i gratulacje dużo odpoczywał i dbaj o siebie i maleństwo i miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok i zostaniesz w końcu mamą

Lisica moje gratulacje:-)

zna się ktoś na wynikach tych co podałam wczesniej?

Czesc kobietki!

Widzialam ze beatka pisala z tymi wynikami ale mialam wczoraj tak podly dzien ze szkoda gadac a na zakonczenie tego dnia malo szpagatu nie zrobilam na podworku dobrze ze polecialam na kolana a nie na brzuch ale przez to spojenie nawala jeszcze gorzej..
beatko porownujac te twoje wyniki moimi to wydaje mi sie ze tsh masz za niskie takie optymalne dla zajscia w ciaze to ok 2 ja zawsze mialam tak pomad 1,4-1,8
Ft4 masz na granicy normy ja mialam lekko ponad 1 i nic wiecej nie wiem na ten temat bo dziekowac Bogu chociaz tarczyca u mnie ok..

lisica kreseczki jak malowane, oszczedzaj sie :-)

kateina witaj i gratuluje i oczywiscie trzymam kciuki za fasolke zeby tym razem nic zlego sie nie wydarzylo i na pewno bedzie dobrze:-)
co do wagi ja jestem teraz w 36 tc i mam na liczniku 101 kg ostatnio schudlam 0,5 kg i w sumie na plusie 6,5 kg :-) a przyznam sie bez bicia ze jem normalnie jak mam ochote na slodkie to potrafie se pofolgowac ale mysle ze to jest kwestia tego ze w ciazy podkreca sie metabolizm nasz organizm spala tyle kalorii jakby 24h/ na dobe truchtal wiec mysle ze bedzie dobrze :-)

Beatko nie wiem ale na pewno musisz isc do endokrynologa bo wiem ze rozregulowana tarczyca potrafi namieszac...tak jak pisalam nigdy nie mialam takich problemow a to wiem z doswiadczenia innych dziewczyn chociazby z fora ale innych watkow ktore sie staraly o dzidzie ale na pewno gorzej jak te tsh jest za wysokie..

Beata też zalecam
wizytę u specjalisty :tak: trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji!

Dziewczyny ćwiczycie w ciąży? Ja zamierzam opanować jakiś pilates dla ciężarnych ;) i może się zdecyduję na basen choć boję się infekcji :-/

Lisica, pilates jest super! ja miałam duże problemy z kolanami i w ogóle z kondycją w ciąży, ćwiczyłam dopiero ostatnie 1,5 miesiąca, ale duuuużo mi dało:-) super sprawa!:-)

Dzien doberek!

lisica ja nie cwicze bo ciagle u mnie sie cos dzialo jak nie krwawienia to brzuch mi sie spinal itd wiec staralam sie lezec plackiem zeby utrzymac ciaze, poza tym wazne jest jaka byla twoja aktywnosc fizyczna orzed ciaza...jak cwiczylas cos regularnie i wszystko bedzie ok to jak najbardziej mozna sobie cwiczyc a jak raczej nic nie cwiczylas to bardzo pomagaja i sa bezpieczne codzienne spacery. Co do basenu to mozna profilaktycznie przyjmowac probiotyki ja biore provag i wtedy flora bakteryjna w pochwie zabita przez chlor bedzie stale odnawiana i nie bedzie problemu z infekcjami

reklama
Marcia cwiczylam i biegalam, więc nie powinno być problemów. Dzięki za radę z provagiem :)

Do góry