reklama
Kłaczek buzka a gdzie na fc mozna Nas znalescNowe buzki w watku? Na chwile z oka spuscic, a tu inwazja! Kurcze, na fejsie nie gadacie, musialam tu przywlec swoje stare kosci, zeby zobaczyc co slychac...
szkoda ze ten wątek powoli zanika żadko ktoś tu się oddzywaja rozumie ze każda z nas ma swoje obowiązki ale chociaż po całym dniu by możan było się zmówić i po plotkować było by milej.
Marcia a Ty już coraz blizej porodu fajnie masz już wiecz czy będziesz normalnie rodzic czy przez cc?
Pozdrawiam wszystkie ciche baboole:-)
Marcia a Ty już coraz blizej porodu fajnie masz już wiecz czy będziesz normalnie rodzic czy przez cc?
Pozdrawiam wszystkie ciche baboole:-)
Beata u mnie generalnie nie ma wskazan medycznych do cc przynajmniej narazie. Maly juz dawno glowka w dol itd. Moglabym zalatwic se cc ale boje aie powiklan , ze rana bedzie sie babrac ze nie bede dala rady wstawac do dziecka wieksze ryzyko zakrzepow itd a ja musze byc mega na chodzie bo niestety nie ma nikogo kto pomogl by mi przy malym po porodzie....moja mamcia zmarla w maju , tesciowa mieszka 100 km od nas ( zreszta nie potrzebuje jej u siebie) maz to taki typ co przy Pati sie nie dotykal a poza tym ktos musi pracowac, moze teraz wykarze sie wiekszym zaangazowaniem ale z drugiej strony ja w goracej wodzie kapana i jak zobacze ze robi cos nieudolnie to pewnie nie wytrzymam i zajme sie tym sama.
a tak na prawde nigdy nic nie wiadomo jak porod przebiegnie, pozyjemy zobaczymy, najwazniejsze to szczesliwie donosic bo ja sie ciagle bujam z bardzo duzymi wahnieciami progesteronu...tydzien temu mialam 200 a w ten pn znowu skrajnie mi spadl do 15 od wczoraj przyjmuje progesteron domiesniowo ktory sciagalam z czech bo u nas nie ma
a tak na prawde nigdy nic nie wiadomo jak porod przebiegnie, pozyjemy zobaczymy, najwazniejsze to szczesliwie donosic bo ja sie ciagle bujam z bardzo duzymi wahnieciami progesteronu...tydzien temu mialam 200 a w ten pn znowu skrajnie mi spadl do 15 od wczoraj przyjmuje progesteron domiesniowo ktory sciagalam z czech bo u nas nie ma
reklama
Podziel się: