reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ciężko mi się cieszyć bo tego nie planowałam, miałam inne pragnienia na ten rok.. córe posłać do zerówki w końcu i znaleźć prace i w końcu wyrwać się z domu bo z córą jestem w domu odkąd sie urodziła .. no a tu nagle wiadomość że jest pani w ciąży i trochę mi to wszystko się skomplikowało. ale teraz muszę się do tej myśli przyzwyczaić, mąż sie cieszy, rodzina zadowolona, tylko jeszcze ja się muszę z tym pogodzić i teraz planować sobie wszystko od początku :) startuje z wagą aż wstyd mówić ok 115kg. Macie grupę na fb z tego wątku?

Chciałabym Twoją mieć wage

reklama
Na ulotce napisali ze jesli kobieta podejrzewa ze jest w ciazy itp to nie powinno sie go brac. A jak w wypadku jesli partner go przyjmuje???:-(

Ufffff.... co prawda ba bank sie nie udalo znajac zycue w tym miesiacu ale juz bylam caka zdenerwowana. A jeski on bierze a ja nie to to napewno nic sie bie stanie?

Ufffff.... co prawda ba bank sie nie udalo znajac zycue w tym miesiacu ale juz bylam caka zdenerwowana. A jeski on bierze a ja nie to to napewno nic sie bie stanie?
u mnie nadchodzi wielkimi krokami :wściekła/y:znow sie pewnie nie udało ale sie nie poddamy .Co chodzi o tabletki to wiez rózne są i na ogól to dotyczy kobiet aby nie brały ich w ciązy bo wtedy trzeba je zmienic na inne odpowiednie aby nie zagrazały malenstwu .Lecze sie na nadcisnienie juz od 11 lat i mój maz od 7 lat.Ale kochana dla Twojego spokoju zapytaj sie rodzinnego powiedz jakie Twoj mąż bierze leki bo pamietaj nie ktore moga utrudniac zajscie w ciąze

Napewno zapytan. Trzynan kciuki zeby jednak @ nie przyszla u ciebie. Ja poprzednia mialam 24 grudnia. Ale ja tak co miesiac dostaje. Jezcze poprzednia mialam 23 listipada. Wiec pewnie lada dzien dostane:-(

reklama
Do góry