reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam. ;) Obecnie jestem w 10t6d. Waga w domu wskazuje 98 kg. U lekarza 102kg. Rozbierznosc duza ale naiwnie wierze, ze domowa waga wazy lepuej. ;) Kolejna wizyta 27 stucznia. Termin porodu 12 sierpien.

Witaj sylwia! Gratuluje dzidzi :-)

ja to przyjelam taktyke ze waze sie sama w domu zawsze nadczo po porannej toalecie bo waga przede wszystkim rozni sie w zaleznosci od pory dnia , masz na sobie ubranie itd dlatego ja powiedzialam u swojej ginki ze sie waze sama i podaje ile waze a u prywatnego nikt mnie nie wazy tylko doktorek pyta ile waze :-)

czesc dziewczyny ja zaraz śmigam do lekarza, mam na 15-stą.. stwierdziłam że jeśli to ciąża to trzeba to wziąć na klatę a jeśli okaże się że nie to dziś się upijam hehe ale to pewnie ciążą.. brak okresu, ostatni 28.11.2013, test pozytywny, ból piersi taki że nie mogę ich dotknąć no i ogólne zmęczenie, osłabienie. To będzie nowy lekarz dlatego mam stres jak to u niego będzie, czy jest jakiś wyrozumiały i czy się z nim dogadam... trzymajcie kciuki.
Schudnąć 30kilo -> marzenie!!

no to jest dzidzia, narazie mała fasolka ale widziałam jak bije serduszko. dostałam skierowanie na badania. jestem otyła więc musze uważać na to co jem. że mam przepuklinę to nic z nią nie zrobię, może sie powiększać ale nie powinna zagrażać mojemu czy dziecka życiu. to jest przełom 7/8tydz. odpoczywać, dbać o siebie i się nie przemęczać.

reklama
Do góry