reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dorcia witaj i gratulacje! Zagladaj do nas jak czesto bedziesz chciala bo ostatnio cos nasz watek przymiera :-)

beata to ze cie odrzucilo od wina moim zdaniem nic nie znaczy, jak mialas jakies podejrzenia trzeba bylo zrobic bete

wszystkiego dobrego w nadchodzacym roku :-)

reklama
Dorcia witaj i gratulacje! Zagladaj do nas jak czesto bedziesz chciala bo ostatnio cos nasz watek przymiera :-)

beata to ze cie odrzucilo od wina moim zdaniem nic nie znaczy, jak mialas jakies podejrzenia trzeba bylo zrobic bete

wszystkiego dobrego w nadchodzacym roku :-)
wiesz marcia jak chce sie miec kolejnego szkraba to wszystkie podejrzenia są dobre he aby myslec o ciązy ze się udało :-)nie robiłam zadnego beta bo myslałam ze test ciążowy wystarczy 11 lat temu jak byłam w ciąży to wystarczył tylko test a teraz to powymyslali jakies gówna a kobiety wariacji dostają masakra :szok:widocznie nie jestem tak top he jak dzisiejszy swiat:no:

Wiesz beata beta hcg to nie jest "jakies gowno" tylko badanie poziomu hormonu ktory podnosi sie w ciazy i czasami jak masz malo czuly test ciazowy moze ci wyjsc negatywny a kazdy wzrost bety we krwi jest oznaczany i czesto zanim taki test ciazowy wyjdzie pozytywny , z krwi mozna juz potwierdzic ciaze. Poza tym kobieta starajaca sie o ciaze potrafi odczuwac wiele subiektywnych oznak ciazy ja starajac sie przez prawie rok prawie co miesiac mnie mdlilo, rzucala, sie na ogorki kiszone itd. Zapytalas o opinie wiec ci odpowiedzialam na podstawie wlasnych doswiadczen natomiast wyczuwam w twojej wypowiedzi odrobine zlosci??

Jak tam kobietki u was po sylwestrze? Ja go spedzilam w lozeczku, wyszlam tylko na 15 min poogladac fajerwerki i poszlam spac :-)

Nie nie jestem wcale Marcia zła no nie przesadzajmy wiesz tylko tyle teraz tego jest ze sam człowiek nie wie co jest dobre a co nie ja byłam w ciazy 11 lat temu i wiele sie od tamtego czasu kochana zmieniło.ja zapytałam się tylko Was co o tym sądzicie mnie tez pare rzeczy odrzuca co wczesniej mogłam jesc.Teraz jestem w Austrii i sie martwie i musze czekac az mąż mi wysle kolejny tescior :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)pozdrawiam

Beata ja bylam w ciazy 13 lat temu i powiem ci ze skok diagnostyki, badan i wszystkiego jest ogromny. Poza tym ty jak jestes w Austrii to nie wiem czy wogle masz taka mozliwosc zrobienia badania krwi...trzymam kciuki zeby jednak sie okazalo ze nosisz pod serduchem fasolke i ze to najwspanialszy prezent na nowy rok :-)

Masz racje możliwosci raczej tu nie mam bo musiał by mnie ktoś zawieść na badanie boje sie tylko aby nic mi sie ani fasolce nie stało jesli jestem w ciąży.Na szczęscie nie pracuje ciężko choc psychicznie jedynie doła mozna wyłapać przy tym dziadku co się nim opiekuje.A do domu jade 24 stycznia juz ustalilismy z męzem ze nie wracam do Austrii nawet gdybym nie była w ciązy jeszcze.Ale mysle gdybym zaszła dwa tygodnie przed okresem to bym juz miesiączki chyba raczej nie dostała tylko dlaczego mam te mdłosci to mnie zastanawia musze czekac na drugi test az mi maz wysle

Te krwawienie bylo takie normalne jak zawsze i trwalo tyle dni co zawsze czy czyms sie roznilo? Bo sa dziewczyny ktore krwawia w poblizu spodziewanej miesiaczki ale jest to dosc skape nie taka normalna miesiaczka. Druga ew. To krwawienie implantacyjne ale ono tez nie bedzie obfite i raczej jednodniowe plamienie

normalnie tydzien przed okresem zwijam się z bólu a tym razem nie bolało wogóle przed tylko jak dostałam okres to wtedy mnie bolał jak bym miała dopiero dostac a tak to niczym innym sie nie róznił

reklama
Marcia witam w Nowym Roku !!!
Ja sylwka spędziłam podobnie jak Ty...w domciu , w łóziu i przed tv !!! Ale było miło-to najważniejsze !!!
Jak się czujesz ???

Beata trzymam kciuki żeby to jednak była fasolcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIŁEGO DZIONECZKA !!!

Do góry