reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czesc dziewuszki!

jak tam po swietach ? Ja dzisiaj na wadze 100:-( Ale przez swieta jakos udalo sie w miare obyc bez gigantycznych skokow wagi ..
bylam dzisiaj na wizycie , Krystian wazy 1339 g, jest glowka w dol, nozki pod zebrami i tak poza tym wyglada wszystko ok. Teraz mam wizyte i usg takie dokladniejsze na nfz 14 stycznia a potem 24 prywatna wizyta.

Cześć wszystkim.
Jak tam u Was? cisza zaległa na forum... kochane życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Szczęśliwego wypakowania, wymarzonego zafasolkowania i spełnienia tych mniej ważnych pragnień. Oby nowy rok był lepszy od tego mijającego:)

WITAM!!!
JUŻ SIĘ ZBLIŻA!!!
.¤°“˜¨¨★
´¨`˜“°¤.¸★
    ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
    (¸.•´ (¸.•` * ¸.•
¸.•´¸.•*´¨) 2014..
.•´,•*´¨)¸.•*¨)....
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)2014...
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*
  ¸.•*´¨)  _2014___________
    _____.'______       ' .
  .'░░░░░ ░░  . ' .   ░░ \
  /░░  ....░ \ ...░░ |
 |░ SZCZĘŚLIWEGO. |    ../
  \░ NOWEGO      /     .´
  `.░░  ROKU   ░.´  , ´
    `.░░░░░  ░,´╭╯
        ╰╮╭╯  /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\ _╭╯  ╰╮
- Życzę Wam od serca,
- by każda łza w oku
- miała smak szczęścia,
- by nadziei płomienie
- nie gasły w mroku
- i każde marzenie
spełniło się w Nowym 2014 Roku!!!:-)

Dziewczyny szczęścia i jak najmniej smutków w nowym roku! Oby był lepszy od 2013 i ciut gorszy od 2015 ;)

Załączniki

• 1388508569915.jpg
    1388508569915.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 39
Witajcie....pytam nieśmiało czy mogę się do Was dołączyć ???

Na forum jestem od lutego ...początek starań o dzidziusia.
Udzielam się również na "jak zaplanować płeć...", "starania od wiosny/lata 2013" i " sierpniówki 2014"

W chwili obecnej jestem w 6 tygodniu ciąży ( wreszcie się udało:tak:)
Ważę 89 kilogramów:szok: i od samego początku ciąży męczą mnie kolki nerkowe :-(
Z córcią startowałam z wagą 73 kg a do porodu szłam z 100 kg ... mam nadzieję że tym razem scenariusz będzie inny ???

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Upragnionych zdrowych ciąż, szybkich i bezbolesnych porodów....i wszystkiego czego tylko pragniecie !!!
DUŻY BUZIAK !!!

reklama
Witam Sylwestrowo hihi mam pytanko 24 gr miałam okresa dwa tyg.wczesniej mało co nieco he :-) i zrobiłam test i był negatywny a dzis spróbowałam lampke wina i mnie odrzuciło .Co mam o tym myslec?

Do góry