reklama
Czesc dziewuszki!
jak tam po swietach ? Ja dzisiaj na wadze 100:-( Ale przez swieta jakos udalo sie w miare obyc bez gigantycznych skokow wagi ..
bylam dzisiaj na wizycie , Krystian wazy 1339 g, jest glowka w dol, nozki pod zebrami i tak poza tym wyglada wszystko ok. Teraz mam wizyte i usg takie dokladniejsze na nfz 14 stycznia a potem 24 prywatna wizyta.
jak tam po swietach ? Ja dzisiaj na wadze 100:-( Ale przez swieta jakos udalo sie w miare obyc bez gigantycznych skokow wagi ..
bylam dzisiaj na wizycie , Krystian wazy 1339 g, jest glowka w dol, nozki pod zebrami i tak poza tym wyglada wszystko ok. Teraz mam wizyte i usg takie dokladniejsze na nfz 14 stycznia a potem 24 prywatna wizyta.
Cześć wszystkim.
Jak tam u Was? cisza zaległa na forum... kochane życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Szczęśliwego wypakowania, wymarzonego zafasolkowania i spełnienia tych mniej ważnych pragnień. Oby nowy rok był lepszy od tego mijającego
Jak tam u Was? cisza zaległa na forum... kochane życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Szczęśliwego wypakowania, wymarzonego zafasolkowania i spełnienia tych mniej ważnych pragnień. Oby nowy rok był lepszy od tego mijającego
WITAM!!!
JUŻ SIĘ ZBLIŻA!!!
.¤°“˜¨¨★
´¨`˜“°¤.¸★
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•
¸.•´¸.•*´¨) 2014..
.•´,•*´¨)¸.•*¨)....
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)2014...
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*
¸.•*´¨) _2014___________
_____.'______ ' .
.'░░░░░ ░░ . ' . ░░ \
/░░ ....░ \ ...░░ |
|░ SZCZĘŚLIWEGO. | ../
\░ NOWEGO / .´
`.░░ ROKU ░.´ , ´
`.░░░░░ ░,´╭╯
╰╮╭╯ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ _╭╯ ╰╮
- Życzę Wam od serca,
- by każda łza w oku
- miała smak szczęścia,
- by nadziei płomienie
- nie gasły w mroku
- i każde marzenie
spełniło się w Nowym 2014 Roku!!!:-)
JUŻ SIĘ ZBLIŻA!!!
.¤°“˜¨¨★
´¨`˜“°¤.¸★
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•
¸.•´¸.•*´¨) 2014..
.•´,•*´¨)¸.•*¨)....
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)2014...
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*
¸.•*´¨) _2014___________
_____.'______ ' .
.'░░░░░ ░░ . ' . ░░ \
/░░ ....░ \ ...░░ |
|░ SZCZĘŚLIWEGO. | ../
\░ NOWEGO / .´
`.░░ ROKU ░.´ , ´
`.░░░░░ ░,´╭╯
╰╮╭╯ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ /_\
/_\ _╭╯ ╰╮
- Życzę Wam od serca,
- by każda łza w oku
- miała smak szczęścia,
- by nadziei płomienie
- nie gasły w mroku
- i każde marzenie
spełniło się w Nowym 2014 Roku!!!:-)
Witajcie....pytam nieśmiało czy mogę się do Was dołączyć ???
Na forum jestem od lutego ...początek starań o dzidziusia.
Udzielam się również na "jak zaplanować płeć...", "starania od wiosny/lata 2013" i " sierpniówki 2014"
W chwili obecnej jestem w 6 tygodniu ciąży ( wreszcie się udało)
Ważę 89 kilogramów i od samego początku ciąży męczą mnie kolki nerkowe :-(
Z córcią startowałam z wagą 73 kg a do porodu szłam z 100 kg ... mam nadzieję że tym razem scenariusz będzie inny ???
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Upragnionych zdrowych ciąż, szybkich i bezbolesnych porodów....i wszystkiego czego tylko pragniecie !!!
DUŻY BUZIAK !!!
Na forum jestem od lutego ...początek starań o dzidziusia.
Udzielam się również na "jak zaplanować płeć...", "starania od wiosny/lata 2013" i " sierpniówki 2014"
W chwili obecnej jestem w 6 tygodniu ciąży ( wreszcie się udało)
Ważę 89 kilogramów i od samego początku ciąży męczą mnie kolki nerkowe :-(
Z córcią startowałam z wagą 73 kg a do porodu szłam z 100 kg ... mam nadzieję że tym razem scenariusz będzie inny ???
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Upragnionych zdrowych ciąż, szybkich i bezbolesnych porodów....i wszystkiego czego tylko pragniecie !!!
DUŻY BUZIAK !!!
reklama
Podziel się: