Ja tez w sumie tu nowa to tak samo jak ja tez marze aby po raz drugi zostac mamciąJa tu jestem :-) nowa bo nowa ale jestem:-)
Beata31 ja marze o tym zeby byc juz w ciazy.
reklama
Ja prowadzę bloga ;-) www.mamadiabelka.pl. ;-)
Napewno jutro zajrze:-)
Ja tez w sumie tu nowa to tak samo jak ja tez marze aby po raz drugi zostac mamcią
to w takim razie trzymamy kciuki :*
reklama
Tak dzisiaj przyszla paczka...jutro zrobie progesteron z rana a popoludniu zadzwonie do ginki i zapytam jak brac bo jak bylam przed swietami to mialam spadek i dlatego kazal mi zamowic te zastrzyki a tydzien temu mialam juz ponad norme wiec musze sie dopytac co i jak.
gosianati witaj i gratulacje! Spokojnie bedzie dobrze z jaka waga startujesz? Ja ci powiem ze ja zaczynalam z 94,5 (tak mam w karcie wpisane i juz nie pamietam czy dokladnie tyle bylo) dzis zaczynam 32 tc i waze 100,5 kg a uwierzcie mi jem normalnie, jem slodycze i zdarzaja sie fast foody Wiem ze nie powinnam ale co zrobic jak sie chce..
gosianati witaj i gratulacje! Spokojnie bedzie dobrze z jaka waga startujesz? Ja ci powiem ze ja zaczynalam z 94,5 (tak mam w karcie wpisane i juz nie pamietam czy dokladnie tyle bylo) dzis zaczynam 32 tc i waze 100,5 kg a uwierzcie mi jem normalnie, jem slodycze i zdarzaja sie fast foody Wiem ze nie powinnam ale co zrobic jak sie chce..
Podziel się: