reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

hehe to tą grupą przywołałyście mnie żebym i tu zajrzała:) bardzo się cieszę że wpadłyście na ten pomysł, bo to nie zawsze starczy mi czasu wieczorami jak mała zaśnie (nie korzystam z neta w tel) żeby tu zajrzeć a na fb prawie zawsze na 5 min lookne czy nikt nie napisał:) Ja też znam kilka osób w realu a poznanych przez neta... hmmm np. mój mąż kochany :p

reklama
ja z BB znam realnie 2 osoby :) w ogole uwazam ze takie grupy to fajna sprawa, wiadomo, zdarza sie czarne owce, ale prawie zawsze jest fajnie, wymiana rad, doswiadczen i wcale nie ma non stop gadki o kupie, zupce czy mleku :D

takze jak sa jakies mamy z Warszawy ja chetnie sie spotkam ;)

Dzień dobry:)
Odżyło nam forum. Jak ja martusia zazdroszczę Warszawy... zawsze chcieliśmy tam mieszkać, a wylądowaliśmy pod niemiecką granicą.
Dzień nie zapowiada się sympatycznie bo na spacer marne szanse. Ciemno jak w zimie.

oj Ania wiesz czasem jest ciezko. to jedno z najdrozszych miast... i jak masz wiecej niz 1 dziecko to szepcza za plecami ze patologia ze wpadka itp :/

ale sa tez super strony zeby nie bylo :)

Witam poniedziałkowo :-) no imprezka sie udała dziecie zadowolone ;-) .Na szczescie z katarku nie wykluło sie u niej w nic powazniejszego :tak: za to matka gardło zawalone i nos jak gasnica :eek:
Marcia jak tam :-).

Miłego dnia laseczki:-)

ja to jak dotrwam do konca ciazy i nie wyladuje w psychiatryku to bedzie dobrze.....dzisiaj znowu mam plamienia tym razem brazowe. Wrocilam z pogrzebu i biegiem do lekarza, zrobil mi szybkie usg i niby wszystko wyglada ok, dzidzia w dwa tyg urosla ponad 3 cm i ma teraz 9,36 cm serducho bije 176 szyjka dluga wiec dlaczego nie moze byc normalnie? Obstawiam ze albo stres i zmeczenie albo jestem troche przeziebiona, dzisiaj z rana jakies rewelacje jelitowe byly moze cos tam peklo ...nie mam pojecia
ide spac dobranoc

reklama
Marcia a nie jet to np data jak bys @ miała dostac bo tak tez sie czasami dzieje ze w terminie plamienia sie zdazaja ,stres zmeczenie tez swoje robia .Trzymaj sie kochana odpoczywaj bedzie dobrze :-)

Do góry