reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
martusia a ja Cię nie mam na fb:) jak Cię odszukać? Myślę, że tam z powodzeniem grupę możemy stworzyć.
A tak w ogóle witam weekendowo:)

Jam mam tylko Ciebie, Eweline i Paulinę - lolcia91
Jak masz wiecej osób to możesz stworzyć na fb grupę ;)
a no i Eminai mam i Anhoie.

Szkoda że Kłaczek się nie odzywa.

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio u nas przygotowania do jutrzejszego roczku :-) ...i zas @ przylazła :eek:

Skkub az sobie lukłam co to za cudo fajny tradycyjny taki bardziej wyglada ze ma duza gondole,bo te gondole teraz sa jakies małe szybko dzieciaczek wyrasta bo zima wiadomo kombinezon kocyk czy spiworek i ciasno :-) a jaki kolorek ;-)

Ostatnia edycja:
fasolka, wszystkiego najlepszego dla Roczniaczka :)

Dziewczyny, takie grupy znajomych czy na fb, czy gdzieś indziej, to super sprawa ;-) Ja poznałam na pewnym portalu dla odchudzaczek kilka świetnych dziewczyn z całej Polski + jedna z Danii i spotykamy się na 3-4 dni 2 razy w roku w spa pod Krakowem. Oczywiście teraz przez okres ciązy i jak Agusia mała spotkania mnie ominęły, ale już w październiku zamierzam jechać się z nimi spotkać chociaż na 2 dni. Naprawdę w necie można się zaprzyjaźnić ;-) i przenieść ta przyjaźń do realu ;-)
Jak mnie przyjmiecie do swojej grupy chociaż jestem świeżynką w waszym gronie, to ja bardzo chętnie ;-) jestem bardzo otwarta na poznawanie nowych ludzi :)

Akeake jeszcze kilka tygodni i stwierdzisz, ze nie wyobrażasz sobie zycia bez szkoły :D hahah ale potem ci przejdzie :p

A co do wózka, ja mam teutonię. Kosztował dużo, to fakt, jest bardzo ciężki, ale nie zamieniłabym go na żaden inny ;-)

hanoos to musisz martusi podesłać linka swojego profilu na fb, ona cię zaprosi do znajomych i jak zaakceptujesz to doda Cię do grupy ;)

Ja znam w realu 2 dziewczyny poznane w necie - jedna z Warszawy a druga to właśnie Eminai ;) No i niedługo zapowiada się poznanie trzeciej :)

reklama
Do góry