reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam z rana :-) u nas jesien za oknem choc do niej jeszcze kilkanascie dni zostało :nerd:ale jutro ma byc ciepło i słonecznie oby:-).

Marcia piekne foto ja do dzis przegladam wszystkie usg mam schowane od dziewczyn bo przy Szymonie miałam nagranie na kasecie video...jak to zabrzmiało kaseta kiedy to było :-p :-)

reklama
Marcia gratuluje synka - my wiedzielismy od 19 tc, też prywatnie robiłam bo ten na nfz sprzet jest masakra... :/
Akeake dasz rade ;)

ja od jutra jeszcze mniej czasu, bo ide do pracy, narazie od 15 do 21,22 zalezy od liczby klientow i pracy. ale pocieszam sie ze bede szybko w domu bo praca ulice ode mnie :)

Czesc dziewczyny co tam u was?

akeake jak w pracy? dajesz rade?

martusia jak tam pierwsze rozstanie z Olim? pewnie ciezko tak zostawic takiego malca ale niestety tak mamy skonstruowany system i nie my pierwsze i nie ostatnie.
u mnie bez zmian ,plecy mnie pobolewaja ale to nie nowosc wiec musze jakos dac rade.
miłego dnia!

myśmy znowu mieli paskudne plamienie jednodniowe:/ na SORze przeszło jak ręką odjął <jak i dwa poprzednie plamienia>. mam wrażenie, że moje maleństwo lubi być w centrum uwagi i ma w środku jakiś przełącznik. jak ma za mało uwagi, przełącza wajchę i mama plami, i jedzie do lekarza i jest oglądane:D

kurczę, wczoraj pospacerowałam z koleżanką z wózkiem i normalnie nie mogę się doczekać, kiedy moje maleństwo będzie już na zewnątrz i będę mogła sobie spacerować:-)

Marcia dalej bede z Olim w domu, sa rzeczy ktorych nie przeskocze a szkoda bo 1600zl piechota nie chodzi. :/
Tigi heh ja tez dosc czesto na IP goscilam ale to juz od okolo 8 msca ciazy. wszystkie dziecie lubia byc w centrum uwagi widac ;)

tak w ogole to dobry wieczor :)

Dzien dobry!

u nas cisza nikt nic nie pisze....akeake mam nadzieje ze uczniowie cie nie pochloneli i zyjesz :-) odezwij sie jak tam dalas rade

ja wczoraj przezylam chwile grozy bo po wieczornym bzykanku zaczelam krwawic, przestraszylam sie wstalam rano i jeszcze troszke krwi bylo ale napisalam smsa do ginki a ta oddzwonila kazala mi lezec i ze mam te skoki progesteronu i nie wiemy do konca co jest zrodlem krwawienia i powodem kazala mi przyjac dwa zastrzyki z pregnylui jak nie przejdzie to na IP ale dzieki Bogu przeszlo i staram sie lezec plackiem. Ot tyle u mnie

milego weekendu

marcia, dziekuje ze pytasz, jeszcze zyje ;)) ciezko na razie okreslic czy mi sie to podoba czy nie, ale nie jest tak zle jak myslalam, niektore dzieciaki sa fajne itd, ale pewnie stres jeszcze dlugo bedzie,bo najwiecej problemu sprawia mi przygotowanie sie do lekcj i jakies zaplanowanie tego.

dobrze,ze krwawienie ustalo! uwazaj na siebie i moze sie wstrzymajcie na jakis czas ;)

Dzień dobry:)
Coś cicho się zrobiło. Ja póki co staram się ogarnąć z nowym trybem. Lenka za to szybko się przestawiła i niania jej pasuje. Ale jak już wrócę z pracy to nie mam możliwości odejść od niej na krok:)
Marcia Ty tam grzecznie i bez większych wysiłków!
Akeake a nie mówiłam, że nie taki diabeł straszny:)
Miłej niedzieli życzę. I dużo słoneczka, bo z tym co raz gorzej.

Witam w niedzielny poranek:-) Młoda juz sobie spaceruje coraz pewniej ,wczoraj byłysmy w klubie malucha na kiermaszu itp i młoda jak tam wystartowała na długie dystanse za dziecmi to az w szoku byłam i radoche taka miała ze szok :cool2:my w przyszłym tyg impreza roczkowa ale z roznych powodow w bardzo okrojonym składzie :dry:ale nie mam zamiaru przekładac nie wiadomo na kiedy bo komus termin nie pasuje i to z tak błachych wymowek :no: . Dni mi uciekaja nie wiadomo kiedy zaliczyłam pierwsze zebrania i cisnienie 1000 po jednym :dry:

Akeake z czasem bedzie lepiej :-)

Marcia oj moze abstynencji troszku ;-):-)

Miłej niedzieli :-)

reklama
Dzien dobry!

wiecie my do tej pory to i tak sie ograniczalismy bo tak raz na dwa tyg ale po tym czwrtkowym incydencie pani dr napisala mi smsa zakaz wspolzycia min miesiac jak nie do porodu.....dla mnie to tak rybka nie wiemjak koj chlop wytrzyma.
wczoraj mialam taki przyplyw energii ze zamiast lezec tak dalam po robocie ze caly dol wysprzatalam fakt potem malo nie ryczalam tak mnie spojenie i biodra bolaly ale polezalam i jest ok a przynajmniej w koncu od 3 miesiecy mam porzadnie posprzatane na dole.
milej niedzieli!

Do góry