reklama
Załączniki
*martusia*
Fanka BB :)
Agusia wielkie gratki, dzielna mama a laktacja sie w domu rozkreci na spokojnie. jak ja dostalam mleka w cycach na 4 dzien po pierwszej dobie w domu to myslalam ze mleczarnie otworze ale sie szybko skonczylo
slicznego masz synka!
slicznego masz synka!
Agusia prześliczny ! Trzymam kciuki, żeby wszystko się unormowało, nie stresuj się
Ale tu cisza kazda pewnie kozysta z pogody i ostatnich dni wakacji :-) my tez z dziewczynami mega długasny 4 godz spacer zaliczony ;-)
Patulinka spacerowo /zabawowo;-)
Zobacz załącznik 579293 Zobacz załącznik 579294
Miłej soboty dziewczynki :-)
Patulinka spacerowo /zabawowo;-)
Zobacz załącznik 579293 Zobacz załącznik 579294
Miłej soboty dziewczynki :-)
Fasolka sliczna ta twoja Patunia :-) kiedy to moja tak wyrosla....taka panna sie zrobila przez te wakacje ze wam mowie. Tylko na facebooku by siedziala ze znajomymi zaczyna mi kosmetyki podbiera i juz taka "dorosla" a to wszystko ze odcielam pepowine i pojechala na kolonie. Jak sie przemogla to poczula wolnosc :-)
ja leze i odpoczywam milego weekendu!
ja leze i odpoczywam milego weekendu!
reklama
agusia30
Zaciekawiona BB
hej!!! co tu tak smutno i pusto????
u nas wszystko powoli się układa z karmieniem troszkę lepiej, mały już lepiej ciagnie piers, chociaż w nocy troszkę gorzej ale musze mieć nakladke sylikonowa bo mam za małe sutki a za duże cycki i jakos bez nakladni nie ma szans. jest cudowny i kochany po tym co przeszliśmy w szpitalu i tak sobie swietnie radzi!!!ja czuje się dobrze, tylko mam jeszcze wysokie ciśnienie i trochę mnie to martwi , mam nadziejje ze niedługo to się unormuje. mysle ze to stres wysiłek no i może dodatkowo znieczulenie zrobiły swoje i wszystko wróci do normy ale lekarza i ostatnio polozna mnie dodtakowo stresują bo wmawiają mi ze to nie tylko stres ze przyczyna jest tez gdzie indziej i wmawiają mi choroby jakies!!!!a jestem na takim etapie ze jak zobaczę maszyne do mierzenia ciśnienia to od razu mi się ciśnienie podnosi!!! no cóz z czasem być może wszystko wróci do normy, mam taka nadzieje!!! ateraz pokarze Wam kilka fotek mojego szczęścia buziolki i miłego niedzielnego popołudnia pozdrawiam
u nas wszystko powoli się układa z karmieniem troszkę lepiej, mały już lepiej ciagnie piers, chociaż w nocy troszkę gorzej ale musze mieć nakladke sylikonowa bo mam za małe sutki a za duże cycki i jakos bez nakladni nie ma szans. jest cudowny i kochany po tym co przeszliśmy w szpitalu i tak sobie swietnie radzi!!!ja czuje się dobrze, tylko mam jeszcze wysokie ciśnienie i trochę mnie to martwi , mam nadziejje ze niedługo to się unormuje. mysle ze to stres wysiłek no i może dodatkowo znieczulenie zrobiły swoje i wszystko wróci do normy ale lekarza i ostatnio polozna mnie dodtakowo stresują bo wmawiają mi ze to nie tylko stres ze przyczyna jest tez gdzie indziej i wmawiają mi choroby jakies!!!!a jestem na takim etapie ze jak zobaczę maszyne do mierzenia ciśnienia to od razu mi się ciśnienie podnosi!!! no cóz z czasem być może wszystko wróci do normy, mam taka nadzieje!!! ateraz pokarze Wam kilka fotek mojego szczęścia buziolki i miłego niedzielnego popołudnia pozdrawiam
Załączniki
Podziel się: