reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

DSCN2460.jpg

Załączniki

• DSCN2460.jpg
    DSCN2460.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
AGUSIA SLICZNY:-)

imagesCA774FQ7.jpgDużo zdrowia i uśmiechów,
pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
porozrzucanych wszędzie klocków,
przytulenia okrągłej główki
i uścisków małych raczek.

Załączniki

• imagesCA774FQ7.jpg
    imagesCA774FQ7.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 34
Agusia wielkie gratki, dzielna mama :) a laktacja sie w domu rozkreci na spokojnie. jak ja dostalam mleka w cycach na 4 dzien po pierwszej dobie w domu to myslalam ze mleczarnie otworze :p ale sie szybko skonczylo :(
slicznego masz synka!

Fasolka sliczna ta twoja Patunia :-) kiedy to moja tak wyrosla....taka panna sie zrobila przez te wakacje ze wam mowie. Tylko na facebooku by siedziala ze znajomymi zaczyna mi kosmetyki podbiera i juz taka "dorosla" a to wszystko ze odcielam pepowine i pojechala na kolonie. Jak sie przemogla to poczula wolnosc :-)
ja leze i odpoczywam milego weekendu!

reklama
hej!!! co tu tak smutno i pusto????
u nas wszystko powoli się układa z karmieniem troszkę lepiej, mały już lepiej ciagnie piers, chociaż w nocy troszkę gorzej ale musze mieć nakladke sylikonowa bo mam za małe sutki a za duże cycki i jakos bez nakladni nie ma szans. jest cudowny i kochany po tym co przeszliśmy w szpitalu i tak sobie swietnie radzi!!!ja czuje się dobrze, tylko mam jeszcze wysokie ciśnienie i trochę mnie to martwi , mam nadziejje ze niedługo to się unormuje. mysle ze to stres wysiłek no i może dodatkowo znieczulenie zrobiły swoje i wszystko wróci do normy ale lekarza i ostatnio polozna mnie dodtakowo stresują bo wmawiają mi ze to nie tylko stres ze przyczyna jest tez gdzie indziej i wmawiają mi choroby jakies!!!!a jestem na takim etapie ze jak zobaczę maszyne do mierzenia ciśnienia to od razu mi się ciśnienie podnosi!!! no cóz z czasem być może wszystko wróci do normy, mam taka nadzieje!!! ateraz pokarze Wam kilka fotek mojego szczęścia buziolki i miłego niedzielnego popołudnia pozdrawiam
DSCN2501.jpgDSCN2507.jpg

Załączniki

• DSCN2501.jpg
    DSCN2501.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN2507.jpg
    DSCN2507.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 56
Do góry