reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc dzieczyny!

niestety nie uda mi sie dzisiaj isc do ginki bo jej nie ma wiec napisalam smsa ze w piatek zrobilam progesteron i byl ponad 50 wiec mi odpsiala ze super, mam brac 2x3 i zrobic za dwa tyg nawet buzke usmiechnieta mi wstawila chyba bardziej sie ucieszyla niz ja :-)

wspolczuje wam cierpiacych i chorych maluszkow.....

tigi witaj , napisz cos o sobie nowe osoby zawsze mile widziane :-)

reklama
Tigi Witaj :) Ja nigdy wcześniej więcej nie ważyłam jak zaszłam:eek: przy 60 kg to nie było możliwe bo organizm miałam wyniszczony zbytnio :p i też się chętnie dowiem czegoś o Tobie, a właściwie o Was ;)

Marcia i widzisz, mówię znajdę Twojego męża i każę tyłek zlać za takie myśli :p a koszulki świetne- podsunęłaś mi pomysł na prezent dla mojego na urodziny :p

Fasolka Hm... staranie się jest bardzo przyjemne :p i chyba lepiej wychodzi jak nie ma ciśnienia na dzidzia ;)

Marcia świetna koszulka :-D:-D Przy następnym sobie taką kupię :D

Tigi, no widzisz jak dobrze :-D

Indziorka, zdrowia dla Julki i dla Ciebie.

U nas nic ciekawego.. mała dalej szogun, ja się dalej odchudzam. Jeszcze 18kg i koniec.

Hej:)
Witamy nową mamuśkę:)
Nadalka a ile postawiłaś sobie kilogramów za wymarzoną wagę? Ja to lepiej nie będę pisać ile musiałabym zrzucić...
Marcia za tydzień drugi trymestr:) no i popatrz jak to leci. Ja w tym czasie jak u ciebie dzidzia wyjdzie na świat to ciocią po raz drugi zostanę:):)

O matko nadalka tylko 53? No to życzę szybkiego dojścia do celu:) a ile masz wzrostu? tak może głupio pytam, ale ja przy moim 176 powinnam góra 70 ważyć... no cóż:)

A co tu taka cisza? Nikt nie chce pisac.....ale numer zadzwonilam dzisiaj do swojej przyjaciolki nie widzialysmy sie od smierci mamy ( rowno 3 mc) a wczesniej unikalam troche kontaktu bo nie chcialam mowic o ciazy ale pomyslalm ze dzisiaj zadzwonie i sie pochwale ja do niej ze ja w dwu paku a ona do mnie ze ona tez ...w 5 mc:szok: juz na pogrzebie mamy byla w ciazy ale nie byla to odpowiednia chwila a potem nie chciala mnie dolowac wiedzac o naszych problemach i tak przelecialo. Ale fajnie ze bedziemy mialy dzieci w tym samym wieku:-)

reklama
Do góry