reklama
P
_pietrucha_
Gość
marcia i jak ? Wiesz coś? :*
Ja byłam dziś na wizycie. Po porodzie już wszystko jest na swoim miejscu i mamy zielone światełko. Więc oby jak najszybciej się udało i będziemy znowu cieszyć się brzuszkiem a później już musi być dobrze... Staś czuwa nad nami i na pewno się postara, żeby jak najprędzej mieć ziemskie rodzeństwo
Ja byłam dziś na wizycie. Po porodzie już wszystko jest na swoim miejscu i mamy zielone światełko. Więc oby jak najszybciej się udało i będziemy znowu cieszyć się brzuszkiem a później już musi być dobrze... Staś czuwa nad nami i na pewno się postara, żeby jak najprędzej mieć ziemskie rodzeństwo
Ginka napisala mi zeby znowu zwiekszyc luteine do 2x5 ale jak zasugerowalam zastrzyk to napisala ze dziecko jest wieksze wiec jest nadzieja ze sobie poradzi....a jak se nie poradzi? Podlamalam sie, w piatek ide znowu na progesteron
*martusia*
Fanka BB :)
Pietrucha trzymam mocno kciuki &&&
Marcia kurcze... a luteine dowcipna masz? ta podobno lepiej działa. &&& za Was
Ania jestesmy
Marcia kurcze... a luteine dowcipna masz? ta podobno lepiej działa. &&& za Was
Ania jestesmy
agusia30
Zaciekawiona BB
hej dziewczynki sorry ze sie nie odzywalam ale mam stresa jutro rano o 8 jedziemy do szpitala na pierwsze spotkanie z moim drugim syneczkiem mam stresajak nie wiem z tego juz nawet arytmii serca dostaje prosze was o zdrowaski mam nadzieje ze Bozia bedzie miala nas w opiece obiecuje ze odezwe sie jak najszybciej i bede tesknila za wami buziaki
Agusia kciuki i zgrowaski masz jak w banku, trzymaj sie cieplutko i czekamy na wiesci :-)
sukkub gratuluje przystojniaka....a co do lekarza to wspolczuje ze trafilas na takiego buraka. Ja to jestem " sporo obrosnieta tluszczem na brzuchu" wiec jak bede szla na usg na nfz to musze sie bojowo nastawic i jak w razie czego padna jakies glupie teksty to nie bede przebierac w slowach. Bo jak chodze do tego gina priv to on wogle nie uwaza mojej wagi za problem
sukkub gratuluje przystojniaka....a co do lekarza to wspolczuje ze trafilas na takiego buraka. Ja to jestem " sporo obrosnieta tluszczem na brzuchu" wiec jak bede szla na usg na nfz to musze sie bojowo nastawic i jak w razie czego padna jakies glupie teksty to nie bede przebierac w slowach. Bo jak chodze do tego gina priv to on wogle nie uwaza mojej wagi za problem
agusia30
Zaciekawiona BB
dziekuje dziewczyny za wszystko to naprawde duzo daje wiedziec ze nie jest sie samemu ze jestescie ze mna !! mam nadzieje ze damy eade i moje kg nie wyzadza nam zadej krzywdy ,nie przejmujcie sie waszym tluszczykuem bo z tego co wiem ja mam najwiekszy z was wszystkich i jakos dalam rade i dotrwalam do konca i mam nadzieje ze jutro tez wszystkompojdzie dobrze ;-):-)
*martusia*
Fanka BB :)
Sukkub gratuluje synka a wracajac do lekarza - dupek. nikt nie ma prawa wytykać Ci wagi. lej na te wszystkie uwagi i ciesz sie maluchem
Agusia mocno trzymam kciuki
Marcia i jak sie czujesz? jak badania?
u nas masakra, Oliwierowi idzie 2 górna i dzieciak normalnie jak opetany sie drze.
Agusia mocno trzymam kciuki
Marcia i jak sie czujesz? jak badania?
u nas masakra, Oliwierowi idzie 2 górna i dzieciak normalnie jak opetany sie drze.
reklama
Dzien doberek!
martusia u mnie wyniczki dopiero jutro albo w pn. Nie wiem czy laboratorium jutro pracuje czy nie. Troche sie uspokoilam staram sie nie myslec i nie martwic na zapas. Bardzo mnie uspokoil post od jednej z marcowek ktora w 8tc ma progesteron 10 i wszystko jest ok i na dodatek chodzi do lekarza ktory nie jest naprotechnologiem i uwaza ze badanie progesteronu jest zbedne i mimo iz zna wyniki daje jej 3x1 dupka a ma siostre instruktora modelu creightona i wie ze powinna dostawac wiecej tego progesteronu takze to mnie bradzo podbudowalo ze sa dziewczyny z mniejszym progesteronem i dzieciaczki zdrowo sie rozwijaja. Poza tym gadam do brzuszka ze moj babelek ma byc silny i jakos to przetrwamy :-)
akeake gdzie sie podziewasz, co u ciebie? Owu byla, maz wykorzystany?
agusia dacie rady powodzenia i czekamy!
martusia u mnie wyniczki dopiero jutro albo w pn. Nie wiem czy laboratorium jutro pracuje czy nie. Troche sie uspokoilam staram sie nie myslec i nie martwic na zapas. Bardzo mnie uspokoil post od jednej z marcowek ktora w 8tc ma progesteron 10 i wszystko jest ok i na dodatek chodzi do lekarza ktory nie jest naprotechnologiem i uwaza ze badanie progesteronu jest zbedne i mimo iz zna wyniki daje jej 3x1 dupka a ma siostre instruktora modelu creightona i wie ze powinna dostawac wiecej tego progesteronu takze to mnie bradzo podbudowalo ze sa dziewczyny z mniejszym progesteronem i dzieciaczki zdrowo sie rozwijaja. Poza tym gadam do brzuszka ze moj babelek ma byc silny i jakos to przetrwamy :-)
akeake gdzie sie podziewasz, co u ciebie? Owu byla, maz wykorzystany?
agusia dacie rady powodzenia i czekamy!
Podziel się: