reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nadalko i za duzo sie nie naczytasz bo cos dziewczyny ucichly. Klaczek juz nas nie kocha , ewelina tez :no: A mi brakuje towarzystwa wpostaci ciezarnych XL jestem na marcowkach ale tam jest ze 35 dziewczyn i tak ciezko sie polapac kto co napisal a poza tym kto mnie lepiej zrozumie jak nie wy?

Marcia ale piekny suwaczek normalnie dziobek mi sie cieszy jak patrze na ten twoj nowy avatarek i suwaczek :-)

Ja na szybko maz na urlopie wiec czasu mało bo wycieczkujemy ,ogladamy domy ;-) i staramy sie:-p:-D ale cos czuje ze w tym miesiacu nici znow :nerd: Ide poczytac co u Was

Witam niedzielnie!

dziewczyny miala ktoras problemy z zylakami pod kolana,i w ciazy? Wstalam dzisiaj i sie przestraszylam bo mam taka gule pod kolanem ktora mnie boli a ze to centralnie w zgieciu kolana to jest bardzo upierdliwe. Ja mam zylaki byly juz operowane ale nigdy czegos takiego nie mialam pojde jutro do rodzinnej pokaze jak powie ze trzeba sie martwic to pojde do angiologa albo zrobie doplera bo mam nadzieje ze nie ma skrzepu czy cos innego. Leze z nogami w gorze i musze kupic rajstopy 2 st. Kompresji

Marcia ja nie mialam ani normalnie zylakow ani w ciazy ale obrzeki zylaki to wlasnie w ciazy najczesciej ujawniaja...

u nas fajnie Oli stawia kroczki pierwsze dzis przeszedl pol pokoju :)

Marcia, ojej wspolczuje, sama mam zylaki i wiem jakie potrafia byc wkurzajace :( Mam nadzieje ze lekarz cos na to poradzi i to nic powaznego!

martusia, gratulacje dla chodzacego Synka :D

reklama
Dziewczyny juz sie nacieszylam spokojna ciaza......od 3 rano nie spie. Przez sen poczulam ze mi sie jakos mokro zrobilam wiec taka zaspana macnelam reka a tu krew wiec panika w oczach, krwawilam dos mocno ale polozylam sie i czekalam co bedzie dalej. Uspalam sie jeszcze na godzinke i po 6 pojechalam na IP tam od reki mnie przyjeli ale lekarz tak troche podszedl do mnie z olewka tzn. Zarodek jest tetno jest ale to wczesna ciaza czasami tak bywa ze jak ciaza rosnie to nastepuje krwawienie i ze nie ma sensu mnie zostawiac na obserwacje bo w tak wczesnej ciazy nie wiele da sie zrobic i trzeba czekac ale jak juz mnie badal to nie bylo zywej krwi tylko juz taka brunatna zaskrzepnieta. Korzystajac z okazji mowie ze cos mi sie stalo pod kolanem a on do mnie ze komar mnie ugryzl rozumiecie a ja do niego ze watpie bo to zylak jest no to burkna ze do chirurga moge sie przejsc. Wyszlam z IP i pojechalam do gina prywatnie. Serduszko ladnie bije, moj groszek ma 5 mm i oczywiscie mam lezec plackiem. Torbiel dalej jest i tyle u mnie rewelacji.

Do góry