reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Pietrucha, tak mi strasznie przykro :(( Tak przeczuwałam że coś złego u Ciebie si,e stało.. :(( Trzymajcie sie jakos ...

Witam poniedziałkowo

My jutro mamy szczepienie, wreszcie dziś ładna pogoda , cały weekend w domu - ciągle deszcz.

Marcia - jak samopoczucie?

Ewelinka - a Ty zbóju się odezwiesz, jak tam u Ciebie ?:-D

Hej!
Redusia chyba same zostałyśmy tymczasowo mam nadzieję.
U nas jak wczoraj wstawiłam suwaczek to dziś siódmy ząbek się pojawił:) Jeszcze jeden i może wróci moje spokojne maleństwo:)

Witam i ja !

redusia dziekuje ze pytasz. Calkiem niezle sie czuje . Mam takie momenty ze mnie mdli ale do zniesienia, poza tym spac mi sie chce i plecy mnie pobolewaja. No ale coz plecy bolaly mnie regularnie i przed ciaza a dzisiaj mialam miec rezonans niestety bedzie musial poczekac

reklama
Ania, gratulacje ząbków :)

Marcia, fajnie ze na razie nie masz jakis ciazowych uciążliwosci :) Oby tylko te plecy Ci nie dawaly w kosc za bardzo! Kurcze, juz za moment 6 tydzien zaczniesz, zleci raz dwa jak u dzewelajny ;) Pamietam ze dopiero co zaszla a juz za moment sie szykowala do porodu ;) Trzymam kciukasy niezmiennie za Was :)

U mnie dalej jakas infekcjo grzybica, chyba musze sprobowac sie ze nfz gdzies wciasne bo nie wytrzymam do wizyty prywatnej jak bedzie kasa :( @ nie ma, ale sie zblize bo mam jakies plamienia lekkie, ale niech juz przyjdzie bede wiedziala na czym stoje,wezme antybiotyk na zeba i bede sie mogla skupic na szykowaniu do pracy.

Poza tym to smuta u nas, nasza kicia ma przepukline w pachwince i w srode mamy operacje,trzymajcie kciuki zeby sie udalo wszystko bo jest dla nas jak nasze dziecko ten kotek :(

Do góry