reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć!

Bardzo dziękuję za wsparcie i słowa otuchy..

Jak się czuję? Chyba nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć. Jest smutek, ale jest też nieco uśmiechu.
Muszę – a raczej musimy się trzymać. Staś na nas patrzy ...
Strata dziecka to najgorsze co może w życiu się zdarzyć człowiekowi..
Dobrze, że w naszej wierze jest tak, że po śmierci jest dalsze życie.. lepsze… wierzę, że nasz aniołek jest szczęśliwy.
Przecież był święty…Nie nagrzeszył. Dzięki temu jakoś się trzymam…
Każdego dnia jesteśmy na cmentarzu, każdego dnia myślimy o nim, każdego dnia modlimy się i rozmawiamy ze Stasieńkiem ... Naszym dzielnym syneczkiem ...

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko.
Trzymajcie się ciepło :*

reklama
Pietrucha, to dobrze ze jakos sie trzymacie, trzeba myslec tak jak Wy, ze Staś ma dobrze w niebie z aniolkami i codziennie patrzy na swoich rodzicow. Zgadzam sie, ze strata dziecka jest najgorsza rzecza w zyciu, i tu niewazne na jakim etapie ciazy czy zycia dziecka sie to dzieje. Strasznie mi smutno,bo Twoja tragedia przypomniala mi o synku mojego męża (z poprzedniego zwiazku) ktorego tez odwiedzamy na cmentarzu.. i przy okazji myslimy tam o naszych wspolnych aniolkach.

Jestescie silni i przetrwacie to, tak jak silny byl Wasz Synek. Tylko trzeba duzo cierpliwosci i pozytywnych wspomnien...

Jeszcze raz napisze, strasznie mi przykro z powodu smierci Waszego Dziecka :*

(ja takie zdanie uslyszalam dopiero po 3 latach od straty od obcych osob na pewnym forum. przez tyle lat,nikt kto wiedzial o tym co sie stalo nigdy nie zlozyl nam kondolencji, a przeciez poronienie to tez smierc... )

Pamietaj ze tu jestesmy i zawsze mozesz na nas liczyc!

A u mnie @ sie chyba rozkreca, wiec wzielam antybiotyk bo zab zaczal znowu bolec... Eh, powiem Wam ze codziennie rycze przez to odkladanie staranek, przeraza mnie potem zaczynanie od zera...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ,przepraszam ze si enie odzywalam ale nie mialam internetu po tych burzach bo zaraz jak byla burza to mi nadajnik palilo. Bartus ma juz 2 ząbale :) od 2 miesiecy wola dziadzia i tata. pietrucha tak bardzo mi przykro,bardzo bardzo bardzo,teraz przeczytalam twoj ostatni wpis na forum to to mnei ciarki przeszly i ogromny smutek dopadl.niewiem co powiedziec kochana. bedzi edobrze,musi byc,a Staciu napewno siedzi gdzies tam na chmurce i spogląda na was z góry. tulam cie mocno. marcia ty pieronie jeden zaciążyłas w koncu, no ilesz mozna bylo czekac akeake nie cza na grzybki,zabieraj sie za siebie czym prędzej i jak najszybciej starajcie sie, maciezynstwo to cos niesamowitego, życze ci zaciązenia z calego serca. kłaczku co u ciebie? nie zdazylam was doczytac, moze ktos mi łaskawie zrobi skrót:D:D:D

Dobry! A co tu taka cisza?

akeake jak tam u ciebie sytuacja?

u mnie bez zmian, plecy mnie bola i ciagle chce mi sie jesc! :-( masakra jakas. Zjadam obiad i mam ochote zjesc drugi na razie waga 93,3 kg ale wlasnie wpadlam na pomysl i napisalam do dietetyka ktory kiedys ukladal mi diete jak cena bedzie przystepna to poprosze o ulozenie diety o niskim ig dla ciezarnej. Co wy na to?

Marcia! Pewnie ze dieta z niskim ig bedzie zdrowa :) ona chyba zawsze jest ok,tym bardziej jesli dietetyk ulozy. A apetytem sie nie przejmuj, pewnie Ci minie i w ogole Ci sie nie bedzie chcialo jesc ;) Kiedy jakies nastepne usg robisz?

U mnie? Tradycyjnie @. Ale niewazne,nie chce mi sie juz o tym myslec, kupilismy gumki i tyle... Musze sie na czym innym skupic i nie myslec o tej przerwie w staraniach bo zwarjuje, strasznie mi z tym zle. Pocieszam sie ze moze przez te pare miescy uda sie schudnac troche, męża tez posuplementuje dalej.. zobaczymy. Ale bede do Was zagladac

Poza tym kota po operacji, mialam wczoraj chyba jedne z najgorszych urodzin w zyciu,nie dosc ze @ sie rozkrecala, martwilam sie o kotka, troche sie z mezem pokłóciłam, bylam u dentysty i zab dalej boli.. jednym slowem masakra.

Ale za Was wszystkie trzymam kciuki,te zafasolkowane, starajace, i zblizajace sie do porodu! :*

Urodzinki mialas? To wszystkiego naj!

ja w pn ide robic badania a za tydzien mam wizyte u gina prywatnie i tam zawsze usg robi a 5 08 na NFZ mam wizyte. Odezwl sie dietetyk ulozy mi diete za 200 zl zobaczymy

hejo wpadlam sie przywitac moze mnie pamietacie :p

Marcia bardzo sie ciesze ze u Ciebie 6tc :) rosnijcie zdrowo. a co do diety bardzo dobra jest dieta dla mam z cukrzyca ciazowa a przede wszystkim zdrowa.
Pietrucha bardzo mi przykro naprawde. tulam Cie mocno :(((((
Klaczku jak Karolek?

sorrki laski odkad Oli zaczal sam wstawac to doczekalismy sie pierwszych kroczkow oczywiscie chwiejnych i skonczylo sie klapnieciem na pupke ale niezlomny Oli cwiczy przy pchaczu matko co on w ogole wyczynia ;) zywe srebro :) w drodze sa gorne jedynki ktore na 90% wyjda razem wiec dziec nerwowy sie zrobil...

postaram sie czesciej wpadac do Was :)
buziaki

reklama
Do góry