reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nadalka mam i dowcipna i podjezykowa i w czopkach co chcesz ale dzisiaj ja pytalam czy ma to znaczenie czy podjezykowo czy dowcipnie powiedziala ze bez roznicy

Pietrucha cudnie to zrobiłas i dziekuje :-)

Marcia ja pomimo tego ze od razu mi gin dufaston przepisał na pierwszej wizycie( profilaktycznie po stracie Paulinki :-() to po jakims czasie i tak krwawiłam i krazek miałam i cukrzyce ciazowa a zobacz jaka z Patrycji dziewczynka duza juz ;-) lezałam 3/4 ciazy ale sie udalo wiec ty tez nie martw sie tylko pozytywnie mysl i odpoczywaj kochana :tak: a wszystko bedzie dobrze :-)

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy co do dupka to nie wiedzialam jak jej zasugerowac wiec napisalam jej ze na IP dostalam recepte na dupka i czy mam go brac razem z luteina to napisala ze nie ze sama luteine. Poza tym w poprzedniej ciazy mialam dupka i nie pomogl

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy co do dupka to nie wiedzialam jak jej zasugerowac wiec napisalam jej ze na IP dostalam recepte na dupka i czy mam go brac razem z luteina to napisala ze nie ze sama luteine. Poza tym w poprzedniej ciazy mialam dupka i nie pomogl

Marcia trzymam mocno kciuki za poprawę! :*

co do lutki bralam tylko na wywolanie @ nic wiecej takze nie pomoge. ale masz dobra ginke i nasze kciuki i ona pomoga zobaczysz :*

Hej wszystkim. Ja z dzuecmi na wakacjach u rodzicow. Troche podczytalam ale tel jakos mi ciezko tu operowac.
Marcia tak jak trzymalam kciuki zeby sue udalo tak i teraz trzymam. Bedzie dobrze!!! Ja lutke bralam do 34 tyg ale w dawce 2x1 wystarczylo. No niestety my jakos bardziej skomplikowane jestesmy:)
Chodze namietnie na spacery z mala i mialam ostatnio ubaw ja kol z ktora dawno sie ne widzialam stwierdzila ze wyglada jakbym 15 kg schudla. Chcialabym:) ale moze dojde so takiego efektu.
Trzymajcie sie cueplo. Jak juz sie sorwe do kompa w domu to czesciej cos napisze.

Dzien dobry!

u mnie spkoj wpierdzielam ta luteine staram sie lezec ale oczywiscie ciezko z tym bo moj ojciec jeszcze nie wie a razem prowadzimy firme dobrze ze mam ja praktycznie w domu to tak zaglada i pyta mnie corko a ty jakas chora? Powiedzialabym mu ale sie boje bo nie wiem co bedzie dalej i potem w razie biedy tlumacz mu bo to prosty chlop i nic nie kuma. Jeszcze poczekam do nastepnej wizyty.
ania zasuwaj na spacerki to bardzo dobrze robi, przykrec troche jedzenie i efekty na pewno beda. Ja mialam zaczac chodzic na spacery ale teraz nie moge moze pozniej.
milego dnia

reklama
Marcia, na początku sierpnia masz wizytę???

My niestety siedzimy w domu. Od prawie 2 tygodni jest paskuna pogoda, wcześniej strasznie wiało i padało , zimno, teraz już nie wieje jest cieplej ale mży lub pada. Chcę lato!!!!!

Do góry