reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

kochane moje kobietki MOJ MALUSZEK JEST CAŁY I ZDROWY, JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA, DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE TERAZ DOPIERO W PEŁNI SZCESCIA BEDE CZEKAŁA NA SPOTKANIE Z MOIM OKRUSZKIEM... IDE SIE PODZIELIC SIE TA NOWINA Z CAŁYM ŚWIATEM I ODEZWE SIE PÓŹNIEJ :) :-)

reklama
Doksycylina jest bardzo szkodliwa w ciazy,prawda? Bo z zebem dalej kiepsko i dostalam to, ale teraz czytam i dupa..boje sie wziac, dentystka nie wie ze sie staram. Najwyzej powiem ze nie moglam wziac, ale boje sie ze do czasu testowania zab znowu zacznie napierdzielac :( Chyba ze na tym etapie ewentualnie mozna bo przeciez moze jeszcze nawet nie bylo zagniezdzenia jesli bo cos sie mialo wykluc... Ehh, ciagle cos! (oczywiscie ewentualna dzidzia wazniejsza,ale ten zab mnie zalamuje!!)

Marcia, o ktorej wizyta? juz po?:)

Agusia cudownie!!! :D Juz nic sie nie stresuj i szczesliwie czekaj na spotkanie z dzidzia :)

Agusia - fantastycznie- kamień z serca, ale co było strachu, jejejku, ja wiem że on musi takie rzeczy mówić jak podejrzewa, ale to straszny stres dla mam i choć dobre że uprzedził że to może być nieprawda.
Ake - niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia czy można stosować.

Wróciłam od gina!

Wszystko wyglada ok jest pecherzyk 5 mm (we wtorek nie było) fasolki jeszcze nie było widac bo to jeszcze za wczesnie, infekcji rzadnej nie mam powiedział ze moge lactovaginal profilaktycznie i ten prenatal uro care tez moge brac. torbiel jak była tak i jest 6x4 cm spawdził taka sama była 2 lata temu a ja znalazłam usg z przed 12 lat i tez tam była takze sie nie przejmuje.Mam przyjsc za dwa tygodnie

marcia, no to swietnie ze wszystko dobrze :)

a ja wzielam luteine,jesli cos jest,to nie zaszkodzi,a jak nie to mi chociaz okres przyspieszy..

Dzień dobry sobotnio.

Marcia - to super, że wszystko ok i już widać pęcherzyk :)))

Ale u nas dziś pogoda, wczoraj lało i dziś od rana znów deszcz. Mojego nie ma bo w trasie i się kisimy z Tośką w domu, a tak chciałam iść na targ po świeże owoce i warzywa i bóóóóóóóóóóóóób bo uwielbiam, mam smaka a tu nici buuuu

Cześć dziewczyny....

Wpadłam tylko na chwilkę..
Mój Synuś Staś odszedł do grona aniołków. Zmarł na moich rękach 2.07.2013r... Żył równe dwa tygodnie...
Był bardzo dzielny... To były najwspanialsze dwa tygodnie mojego życia!
Niebo jest piękne. Wzbogaciło się o najdzielniejszego chłopczyka. O Stasia.

Jak się pozbieram, będę częściej zaglądać.. na razie jeszcze brak sił na to....

reklama
Do góry