reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Moja ginka dala mi go w nadzei ze torbiel peknie ale i przy okazji na pekniecie pecherzyka i te zastrzyki ktore sie podaje potem to na poprawe cialka zoltego i ogolnie fazy lutealnej.
Wracajac do naszych chlopow to moj w tej chwili nic nie bierze bo sie fochal ze ma zgage po tych moichspecyfikach wiec stwierdzialm nie chcesz to nie ale zdazyl przez 7 dni wziasc antybiotyk i tak licze ze to cos moze pomoglo bo ta moja z naprotechnologii mowila ze przy sklejaniu sie nasienia czesto jest jakas infekcja i po,przeleczeniu parom sie udaje wiec z tej stronytez nadzieja sie we mnie tli. Pokazalam swojej Patrycji zdjecie testow mowiac ze ktos prosil o opinie czy te kreski sa takie same czy ktoras ciemniejsza to stwierdzila ze ta z dzisiaj jest ciemniejsza wiec w oczach mi sie nie pokickalo

reklama
Witam dawno mnie nie było oj:zawstydzona/y: wracam do Was bo.....mam nadzieje ze niedługo znowu bede w ciazy ;-)postanowilismy postarac sie o jescze jedno malenstwo :cool2: na razie dwa cykle bez skutku ale u mnie to zawsze trwa :eek:
Patuska konczy na dniach 10 miesiecy raczkuje łazi przy meblach i rozrabia ;-) i ma juz 9 zębow :szok:

Marcia moim zdaniem na tym drugim mocniejsza &&&&&&&&&&&&&&&

Antybiotyk pewnie pomogl,one szybko dzialaja ;) Fajnie ze Pati widzi te kreske ciemniejsza, ciekawe jaka by byla jutro z porannego moczu ;)

Moj Mąż co prawda jeszcze sie nie dal namowic na badania, no i kasy na razie brak, wiec juz go nie mecze, ale grzecznie lyka co mu daje ;) W tym cyklu wspomagamy sie wiesiolkiem (ja tylko do skoku), omega-3, kwasem foliowym moja duza 5mg dawka, zestawem witamin B i magnezem,no i metformax a on dodatkowo wit C, rutyna i skrzypowita w ktorej jest cynk i rozne inne witaminki. Planuje mu kupic jeszcze tego zenszenia i salfazin czy jak to tam sie zwie. A sobie witamine b8 tzw inozytol ktory ponoc zbawiennie wplywa na pco.

Ale mam stresa, czeka mnie jutro ciezki dzien ktory moze zapoczatkowac jeszcze wiecej stresu...

Ciekawe jak bedzie z tempka jutro u mnie

fasolka, witaj! :) powodzenia w staraniach, fajnie ze córcia juz taka duza i rozrabiaka :D

Fasolka witamy znowu w gronie staraczek trzymam kciuki za rychle zaciazenie &&&&&&&& fajnie ze ty tez widzisz ze ta krecha jest ciemniejsza.

akeake no wlasnie sie zastanawiam czy jutro zrobic z rana czy popoludniu jak dwa poprzednie?

Marcia, w sumie nie wiem, rano na pewno by byla ciemniejsza, ale zeby miec porownanie to moze tak jak te poprzednie. A o ktorej wyniki odbierasz? Szkoda ze nie ma jakis norm bety po pregnylu, moze bylyby inne niz ciazowe i mozna by bylo jakos to wylapac ;)

Nie wiem o ktorej zrobia bede od rana zagladac na strone bo wyniki sa dostepne w internecie po zalogowaniu. I teraz nie wiem czy isc z rana robic kolejna bete bo jeden wynik nie da mi odpowiedzi bo na pewno bedzie pozytywny skoro testy pokazuja. Odwioze corke na kolonie i pojade zrobie jeszcze jedna juz te pare zloty mnie nie zbawi.

Skoro to nie problem to zrob ta bete druga i juz. Jesli nadal nie bedzie @ to ta druga beta sie przyda. Uciekam zaraz spac i jutro bede po poludniu wiec trzymaj sie tam, mam nadzieje ze cos sie wyjasni w koncu, a najlepiej jesli to fasolka

Dobranoc ;*

Akeake Jestem żyję :p ale czasu mi mało na wszystko- jestem zmęczona nie wiem dlaczego, chociaż Julka od dwóch dni i nocy daje popis- chyba odgrywa sie za tą grzeczność do tej pory :p poza tym chyba jej na raz idą cztery zęby, więc jest masakra :/ ale poza tym jest ok ;) chciałabym przejść już na butelkę, ale z drugiej strony mi szkoda- tylko chciałabym się czasem uwolnić i żeby to ktoś inny ją nakarmił, a nie wiecznie ja :p

Marcia Nie chcę się śpieszyć z gratkami i mam nadzieję, że nie jest tak zdjęcie zrobione, ale jak dla mnie druga jest na prawdę ciut wyraźniejsza :) Ach nie wiesz jak się cieszę :D

Fasolka Już Ci się drugiego boba zachciało? :p My tak za 4 lata byśmy może chcieli :p na razie trzeba jakiś kredyt na mieszkanie ogarnąć, pracę szkołę i w ogóle żeby żyć :D Powodzenia ;) a staranka miłe są :p

Dzień dobry!

Dziecko wysłane na kolonie, z rana byłam w laboratorium zrobiłam bete jeszcze raz zeby miec do porównania. tescik wyszedł ładny z rana i wiecie co.....wchodze do sklepu a tu moja ginka to ja za nia między półkami i dorwałam ją na mięsnym i mówie ze 7 dpo był ostatni zastrzyk z pregnylu a dziś 17 dpo i czy pregnyl wydłuza faze lutealną to powiedziała ze nie max do 15 dni . mówi do mnie zeby jutro zrobić test a ja do niej ze ja dzisiaj juz robiłam i wyszedł pozytywny ale to chyba jeszcze zafałszowany a ona do mnie ze raczej juz nie ze juz moge po mału sie cieszyc i dbac o siebie brac lutke, folik i magnez i przyjsc do niej na poczatku sierpnia
biggrin.gif
Ale jeszcze podchodzę tak umiarkowanie do tych rewelacji poczekam na bete dzisiejszą i dzisiaj bedzie wynik z soboty

reklama
Fasolka - o Tyyyyyyyyy łobuziaro, znów staranka :))))))))) Trzymam kciuki !!

Marcia- po cichutku, po malutku gratuluję i trzymam kciuki za betę.

Indziorka - fajnie, że karmisz piersią, my daliśmy radę tylko 3 miesiące :((
A kiedy Małej wylazł pierwszy ząb?

A tak wogóle to dzień dobry :))

Do góry