Indziorka, mala pewnie marudzi przez ząbki, jak jej wyjda to odetchniesz moze
A to karmienie fktycznie musi byc meczace
Marcia, wiedzialam!!! Mam nadzieje ze Twoja ginka sie nie myli, narobila nadzieji to teraz musi byc dobrze
Ale by bylo cudnie! Jeszcze nie gratuluje, i tez niecierpliwie czekam na wyniki
)
Fasolka, fajne te Twoje dzieciaki
Faktycznie Patrycji by sie przydalo rodzenstwo w jej wieku bardziej
Powodzenia!
A teraz pytanie
Ktoras z Was jest nauczycielka?
Cos kojarze ze Ania chyba??
Bo stal sie cud i dostalam oferte pracy z urzedu pracy i dzis bylam dowiedziec sie o szczegoly. I mam byc nauczycielka XD Tzn nie mam wyksztalcenia pedagogicznego ale podobno dyrektorka tej szkoly powiedziala ze bierze mnie w ciemno najwyzej jakis kurs czy uprawnienia dorobie kiedys. I sie zgodzilam, tzn mam skierowanie od nich i musze sie z ta babka umowic na rozmowe i wtdy zdecyduje czy mnie chce. Praca w zawodzie jakby, tzn bym uczyla przedmiotu ktory studiowalam, pewnie na pol etatu, w innym miescie ale tak do 20km od mojego wiec dojazdy do przezycia. I mam pietra strasznego.bo nigdy nie myslalam o pracy w szkole, jestem niesmiala i nie wiem czy bym dal rade... Tzn sprobuje,bo kazdy pieniadz nam teraz na wage zlota, no i moze umowe bym jakas miala. Ale tez znowu staranka,nie wiem czy nie glupio by bylo jakby mi sie udalo zajsc niedlugo,ze zaczynam prace a zaraz ciaza, choc mowilabym ze nieplanowana
Ehhh, z jednej strony super sie ciesze,a z drugiej boje,nigdy nigdzie nie pracowalam ani nie bylam na rozmowie o prace, nie wiem jak wyglada praca w szkole itd. A jak sie nie spodobam pani dyrektor i jednak mnie nie przyjmie to bedzie kolejna porazka w moim zyciu