reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzwonilam do laboratorium i dzisiaj wynikow nie bedzie bo oni robia to w dwa dni robocze a ja robilam w sobote i mimo ze oni pracujai robia wyniki nie licza soboty jako dnia roboczego wiec wyniki beda we wtorek:angry:

nie wiem czy tsila sugestii czy uroki ciazy bo mnie muli na spanie i nie czuje sie najlepiej.

reklama
Akeake Męczące ale i wspaniałe ;) jak dziecko Ci w oczy patrzy i głaska cycucha to normalnie wiadomo dlaczego te dzieci się tak kocha ;) ale jak ugryzie to świeczki w oczach z bólu potrafię mieć :p Powodzenia na rozmowie ;) tak myślałąm, że jakąś fuchę masz na widoku :p

Marcia Normalnie czekam i czekam :D jak za tydzień będzie teścik pozytywny (a wierzę, że będzie;) to będzie dzidź :D cieszę się na prawdę :)

Fasolka Wesoła gromadka, a z tą starością to nie przesadzaj :p

Ania Studnia na wyczerpaniu chyba już jest, ale Julka pół roku będzie miała, to niby ju na butlę może przejść, w sumie wyboru nie ma ;) no i odciągać już nie dam rady- ona sobie jakoś to jedzenie wyciągnie, ale laktator rady nie daje, a ściskać rękami nie chcę, bo mnie później (.) bolą ;)

Ciekawe gdzie się kłaczek podziewa ;)

Redusia No jeszcze daję radę z cycem, ale już niedługo, poza tym zdrowie muszę naprawić, bo od ciąży coraz gorzej :/ poza tym wróciły migreny itp itd, a paracetamolem to na prawdę sobie poszpanować mogę :/

Marcia, szkoda :( To ta druga bete bys miala w srode dopiero wynik? Nic,pozostaje jeszcze czekac troche,a Twoje objawy sa obiecujace :) Odpoczywaj i sie nie denerwuj!

Indziorka, mi sie ostatnio czesto sni ze karmie piersia :D no fajne uczucie,nawet we snie ;))

Teraz sie tyko zastanawiam,bo jak Marcia zaciazyla to moze ja tez,tak hurtem?:p Ale u mnie jeszcze dlugo do terminu @. Tylko ze wtedy pewnie dupa z praca bym musiala zrezygnowac chyba ze by bylo wszystko ok to praca w szkole moze by mnie nie wykanczala choc kto wie ;)

akeake mysle ze ta dzisiejsza beta bedzie tez jutro bo skoro dwa dni robocze to dzisiaj i jutro . zobaczymy. trzymam kciuki zeby sie hurtem udało i zebys robotke dostała :-)

Indziorko - a kiedy ten pierwszy ząbek?, mieliście jakieś dolegliwości?
Z cucuchem to może jakiś kryzys 6 miesiąca bo ponoć są 3-6-9 .My niestety wymiękłyśmy przy pierwszym kryzysie, choć karmienie wspominam wspaniale i przy 2 powalczę o dłuższe karmienie.

Aniu - moja koleżanka z pracy pracuje na 1/2 etatu w szkole(gimnazjum) i to co ona opowiada, co się dzieje, to aż trudno uwierzyć że dzieciaki potrafią się tak zachowywać, kiedyś niedomyślenia. Nauczyciel to był autorytet a teraz zero szacunku i brak zahamowań. Ja bym nie dała rady.

Marcia - kurde noooo, ale stres, do jutra się nie doczekam, a co dopiero Ty :szok:

kurde zdenerwowali mnie i zeby nie to ze wyniki sprawdzam przez internet i nie musze do nich jezdzic to bym sie na nich fochnęła i zmienila laboratorium ale niestety wygoda wygrywa nad fochem :-D

Za to jak wątek ożywiłam hi hi

Takiego ruchu to tu dawno nie bylo :)

Ja probuje sie jakos przygotowac do jutrzejszej rozmowy ale nie wiem co jak o co pytac itd :(

redusia, heh, mnie tez to przeraza praca w szkole wlasnie ze wzgledu na dzieciory :p ale mam pracowac w liceum plastycznym to sobie mysle ze moze jacys w miare rozgarnieci ludzie beda ;) bo jak nie to pewnie zrezygnuje.

Ania, moze Ty mi powiesz,bo bede miala pewnie umowe ta stazowa jakas chyba na 9 miesiecy od razu,ale nie wiem. Jak to jest potem z ewentualnym maciezynskim, przyslugiwalby mi w ogole? nie moge nic w necie znalezc

Ania 255 ja sobie zdaje doskonale sprawe ile kosztuje wykształcenie dzieci i dodatkowe zjecia itp ;-):-)

A nie pisałam ze Dorota dostała sie do tego gimnazjum co chciała i do klasy europejskiej tak jak chciała ;-) teraz jestem mamą dwojga gimnazjalistów :-D A Kłaczek jeszcze wpada tu ?

Marcia no normalnie :-)

reklama
Wogóle ciekawe co u:

Marty87
*Martusi*
Emnai
December
Lolci
Krakowianki
Wikasik
Weronkazzz
Madzialenki1988
i
Dzewelajny - of kors :p bo się dawno nie odzywała

Dziewczyny jak nadal czytacie to dajcie znać !!!

Do góry