reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

O masakra jak mnie stopy bola od tancowania :szok: Znowu cały dzień nie mieliśmy prądu, na szczęście jutro już ma być normalnie, muszę w końcu posprzątać w domu!! Zapisałam się jednak na ten makijaż, będzie co ma być :p Najwyzej w domu zmyje i sama zrobie jak wyjdzie zle.

Pietrucha, dzieki za wsparcie, czasem musze sobie pomarudzic, ale mam nadzieje, że będę wyglądała i czuła się pięknie :) O ile mega pryszczol, który mi kiełkuje na nosie do soboty da się zlikwidowac :D

reklama
Dzien dobry!

klaczku where are you? :-)

ja wczoraj polecialam zrobic estradiol i progesteron i wyniki mialy byc tego samego dnia i nie bylo, mam nadzieje ze juz dzisiaj to zrobia bo sie zdenerwuje. Poza tym na wadze 92,5 :-):-)

akeake bardzo dobrze ze sie zapisalas na makijaz tylko powiedz co lubisz i jak bys chciala zeby cie umalowala ja kiedys bylam przed weselem kolezanki i powiedzialam dokladnie czego oczekuje i tak super mnie wymalowala ze mnie szfagierka nie poznala :-) takze powodzenia

Witam :-)nie wiem czy ktos jeszcze mnie pamieta ale wpadłam zobaczyc co u Was słychac :cool2:
Ewelinka tak sie zastanawiałam ile Ci jeszcze została a to juz tuz tuz:szok: &&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Marcia walczysz dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana :-)

Kłaczek a jak u Ciebie:-)

Pozdrawiam wszystkie kobitki i &&&&&&&&&&&&&&& za staranka:-)

A to moja Patulina:-D
555936_523069357750297_1578063179_n[1].jpg 644576_523069111083655_533123762_n[1].jpg

Załączniki

• 555936_523069357750297_1578063179_n[1].jpg
    555936_523069357750297_1578063179_n[1].jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 65
  • 644576_523069111083655_533123762_n[1].jpg
    644576_523069111083655_533123762_n[1].jpg
    20 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
fasolka, heej, pewnie ze pamiętamy :) śliczna ta Twoja Patrycja :)

Marcia, trzymam kciuki za badanka, i gratuluje fantastycznej wagi!!

Na razie sie jakoś super nie stresuje, myślę że dopiero w sobote nas dopadnie.

O, rany! Fasolka, ale ona sliczna!
I'm here. :-D Wiosna nadeszla, a z nia roboty ogrodkowe - Rajmund mi wykopal roze z rabaty, trawniki pokosilismy znowu, opryskalam srodkiem na mchy, bierzemy sie za leczenie trawnikow bo makabra. Poza tym dojrzala koncepcja ogrodu frontowego - rabatka wzdluz chodniczka zostanie jako "zlomowisko" - wsadzam tam pozbierane z calej dzialki rosliny, ktore przeszkadzaja mi w dotychczasowym miejscu. Zonkile, szafirki, mieczyki... Te wyzsze dalej niz drzwi wejsciowe, zeby nie przeszkadzaly. Generalnie frontowy ogrod bedzie krolestwem fuksji - mam juz kilka odmian, a czekam na przesylke z kolejnymi szescioma - dostalam totalnego bzika widzac roznorodnosc odmian. Mam 4 duze donice-misy, posadzilam w nich zwisajace fuksje i postawilam pod sciana domu - na tle cegiel beda sie pieknie prezentowaly. Mam tez 4 skrzynki, ktore chce powiesic od wewnetrznej strony muru odgradzajacego ogrod od ulicy - jesli beda wisialy rowno z gora ogrodzenia, beda dekoracyjne zarowno dla nas, jak i dla przechodniow. Posrodku trawnika chce posadzic 4 fuksje o pokroju wzniesionym, o roznych kolorach kwiatow - w sumie planuje 12 roznych odmian fuksji, powinno byc ladnie, a one kwitna cale lato.
Wariactwo. Szukam malej szklarenki, w ktorej moglabym trzymac doniczki z ukorzeniajacymi sie wlasnie sadzonkami, rozsady i narzedzia ogrodowe bo w garazu nie ma miejsca i mam problem z grzebaniem w mezowym burdeliku.

Ostatnia edycja:
Hej Fasolka! To i ja się pochwale! Zuzia ma już 8 miesięcy...

Ostatnio zaktualizowane.jpg

Załączniki

• Ostatnio zaktualizowane.jpg
    Ostatnio zaktualizowane.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 67
akeake!!! Jakkk samopoczucie?:)) wielki dzień przed Tobą! Mam nadzieje,że w końcu jest u Ciebie wielki uśmiech :tak:

fasolka i ainhoa śliczne dziewczynki!!!:) Niech rosnąąą zdrowo!

kłaczek - no proszę, jakie piękne plany. Jak cudnie będzie wyglądało.. czzekamy na zdjęcia!!:) ja na razie nic nie robię, moja mama zajmuję się ogródkiem, bo mieszkamy w jednym domu, oni na górze, my na dole. niby każdy ma swoje wejście, swoją stronę - ale ona to bardzo lubi, więc jej nie zabieram tej przyjemności.. jedno mnie u niej drażni, że nie robi tego równo w rządkach i jeden rodzaj obok siebie.. czasami mam wrażenie, że jak jej się sypnie, tak jest...:-D

A dzisiaj mam w planach w końcu posprzątać dom...i dzisiaj już nie mogę mieć żadnych wymówek ;) A chętnych do pomocy..brak!:)

Na razie nadal jestem na +2kg...

Czesc dziewczyny ja to nawet nie mam czasu pisac bo z mama w dalszym ciagu nie wesolo. Wczoraj byly wyniki i ten progesteron mam taki sobie bo 13,30 troszke wzrosl bo poprzednio byl 12,78 ale bez rewelacji estradiol wzrosl ze 118 na 150 ale to nie wiem czy zle czy dobrze. Norma jestt do 200 a w pierwszym trymestrze norma wynosi 200-400 czy jakos tak. Przez stan zdrowia mojej mamy znowu mam takie mysli ze moze sie wstrzymam z dzidzia nie wiem sama.

Iza , fasolka dziewczyny wam rosna jak na drozdzach sliczne sa

Akeake kopniak na szczezcie dobrze rozumiem ze to juz jutro ?

reklama
Kłaczek, ale bedziesz miala pieknie w ogrodku! My mieszkamy na wsi,mamy podworko itd,ale ja jakos nie lubie sie w ziemi grzebac (bo robaki,brr!) i kwiatkow nie mamy ;)

Marcia, tak, jutroo!!! :)

Pietrucha, głowa mnie okrutnie boli :( Gdyby nie to to humor niezły, choc mamy dzis tyle rzeczy do ogarniecia ze nie wiem jak wyrobie. O 13 jedziemy do rodzicow bo mama ma mi poprawic szarfe od sukni, kupila mi kwiaty wiec tez musze je zabrac, na 15 ide na paznokcie i sie martwie czy da rade zrobic frencza bo mi sie wczoraj zlamal jeden i musialam obciac wszystkie,ale moze na krotkich tez bedzie w miare wygladalo, potem po 16 jedziemy po tort i do restauracji zawiezc alko itd, w miedzy czasie gdzies musze leciec do sklepu szukac balerinek i nowego stanika bo w tym co mam chyba nie wyrobie tak mnie cisnie,drapie itd, musze pamietac o tysiacu innych spraw, jak wrocimy na wioske to trzeba umyc auto, zrobic bukiety, spakowac niezbednik i nasza torbe bo po slubie nocujemy w mieszkaniu rodzicow iii pewnie jeszcze o czyms zapomnialam! A, no i musze sie wypielęgnować co też pewnie duzo czasu zajmie ;P

Nie wiem jak dam rade z takim bolem glowy i cala sie trzese z nerwow ;( Ale trzymamy sie dzielnie, od rana przetanczylismy juz 2 razy nasz uklad,ktory w koncu wczoraj ustalilismy jak tanczymy.. O to tez byl wczoraj ryk ;) Ale jest super i jestesmy z siebie dumni ze cokolwiek sie nauczylismy ;p Najlepsze ze W OGOLE nie myslimy,czy sie martwimy, o tym jak bedzie na SLUBIE tylko to przyjecie nas meczy. Jeszcze wczoraj DJ sobie zazyczyl liste piosenek jakie chcemy i na gwalt robilismy jakies zestawienie co tez mnie doprowadzilo do placzu i focha :p

Ale damy rade i mam nadzieje ze to bedzie piekny dzien :) Zajrze do Was jeszcze wieczorem,a tak to pewnie w niedziele zdam relacje. Milego dnia!

Do góry