reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

dzisiaj byłam na ktg

wszystko w normie
co prawda na początku skoczyło młodemu do 200-210 i już sie martwili ze beda musieli mnie zostawic ale po chwili sie uspokoiło.
ale co tu sie dziwic jak nabiegalam sie po schodach jak glupia, zeby na ktg trafic.

ordynator przy okazji sam tak bezinteresownie do mnie przyszedł i zagadał, obejrzał ktg i byłam nim pozytywnie zaskoczona.
miły facet i jestem zadowolona z wyboru szpitala.
co prawda wyglad nie za fajny bo taki ala PRL ale obsługa...rany dziewczyny.... te położne jakie milutkie, lekarze .... aż człowiekowi na serio nie chciało sie z tego szpitala wychodzić.
z fabianem leżałam w innym szpitalu bardziej na czasie ale niezbyt miło wspominam pobyt. babska sie darły bo dzieci płaczą a to cewnik jeszcze nie odłączyły a kazały już wstawać po cc.
a tutaj w ogóle inna bajka. cisza, spokój luz bluz.

umowiona już jestem na cesarkę na 2 maja z rana. muszę być 1 maja już na oddziale około 16-17.

więc licze na wasze kciukasy w czwartek kolejny :-)

miałam nadzieje, ze może uda mi sie przekabacic lekarza żebym przyjechałą dopieor 2 rano ale jak nie to nie trudno :-D

dziwnie mi tak że to już tuż tuż .....

akeake ale bedziesz lodzio miodze odpicowana fiu fiu fiu... przyszly małżonek cie nie pozna :-D bede trzymala za was kciuki.

ja na swoj ślub też przyodziałam samonośki ale po godzinie chodzenia w nich po domu biegusiem zakładałam rajstopy bo a to mnie ciagnelo, a to uwieralo a to sciagały sie.
chyba jak sie wczesniej nie przetestuje takie czegos to na sam slub nie ma co ryzykowac.

pozdrawiam was dziewczynki i milego wieczorku zycze

reklama
Ewelinka, to super, że taki fajny szpital wybralaś :)) 2 maja, to prawie JUZ :szok:Trzymam kciukasy i w czwartek tez bede,ale cudownie :) Ta Twoja ciąża to migusiem zleciała :D

Co do pończoch to też nigdy nie nosiłam, i po prostu nie ma na mnie rozmiaru. Ale dzis powinny przyjść rajtki z all to zobacze czy są ok. I mam nadzieje że faktycznie będę wyglądać ładnie tak jak mi tu piszecie :p Zastanawiam się nad zmianą biżuterii,bo ta co mam nie wiem czy pasuje do dekoltu V

Zrobiłam sobie rozpiske co jeszcze do konca tygodnia trzeba zrobić, o boziu, ile tego! :wściekła/y:Najbardziej mnie dobija posprzatanie chałupy ;p

Eh, ide coś przekąsic bo od godziny już nie spię, nasza czarna franca (kicia;) nie daje spac bo ojejusiku tylee ptaszków za oknem że musi nas budzic na podziwianie tego jak ona sobie do nich przez okno kwęka :eek:

Miłego dnia!

Hej dziewczynki:*

Dzisiaj znowu piękna pogoda za oknem:) ojjjj niech już tak będzie. Ja dzisiaj coś nie mogłam spać w nocy, cóż... bywa;)

dzewelajna - pokazałabyś jakieś zdjęcie jak wyglądasz w dwupaku, bo zaraz będziesz rozpakowana i co?:) Ale weekend majowy zapowiada się najcudowniejszy w życiu,co? ;-)
akeake - no na pewno w ostatnim tygodniu jest trochę do załatwienia, na pewno więcej niż trochę:))
A jaką masz biżuterię? Nie kombinuj na ostatnie dni, bo się jeszcze pogubisz i pójdziesz bez :-D

brzuch.jpg

proszę bardzo :-D:-D:-D

a tu wczorajsze ktg

ktg.jpg

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 92
  • ktg.jpg
    ktg.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
pietrucha, bizuterie taka jak w awatarze moim widac, kolczyki i takie cus na szyje, tylko ze jest okragle,tzn tak sie uklada,a dekolt kopertowy i nie wiem czy sie nie grzycie. na zdjeciu w sukienke ktore Wam wysylalam tez chyba mam ta bizu.

Ewelinka, piekne foty i brzusio :))

wrrr,od rana nie ma prądu, zaraz mi sie chyba zamrazarka zacznie roztapiac :(

Dzewelajna - cud, miód! Wyglądasz świetnie! A jak zadowolony starszy braciszek!!!:)

akeake - właśnie do takiego dekoltu pasuje biżuteria, która lekko opada "prosto w cycki" :) Na zdjęciu słabo widać biżuterię, ale wierzę,że jest ładniutka:))

A to mój brzuszek z Rana:
Zobacz załącznik 553954

i po południu ;)
DSC07974.jpgDSC07981.jpg

Załączniki

• DSC07974.jpg
    DSC07974.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC07981.jpg
    DSC07981.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 83
Czesc dziewczyny!

Pietrucha a gdzie ty kochana masz te swoje kilogramy......cos nas wkrecasz.

Ewelina brzusio pierwsza klasa i nie masz rozstepow :szok: ja wygladam jak by mnie jakies dzikie zwierze przejechalo pazurami.

A ja dzisiaj po wizycie i ta moja torbiel oczywiscie jest a bylam pewna ze pekla wiec teraz mam zrobic w dwoch cyklach progesteron i estradiol to w czerwcu zrobi mi stymulacje. Poza tym zwiekszyla metformine na 1000 w koncu.

Akeake jak tam ....trzymasz sie jakos z tymi przygotowanimi?

taaaa... nie mam rozstępów...
ładnie się ukryły na zdjęciach....

zaczęło się od jednego malutkiego a jak poszłyyyy... do hurtowo.

po fabianie mam pod pępkiem na całej oponce a teraz po bokach pępka w górę na powierzchni 5x5 cm z kazdej strony.

no wlasnie pietrucha gdzie te kilogramy kobieto......

Hm,hm, też się nie mogę doszukać u pietruchy tych kilogramów :p Piekny brzusio!

Mam w końcu prąd :D Ale się wynudziliśmy cały dzień, ale za to sobie potańcowaliśmy z Cichopkami...:p I odebrałam sukienkę od cioci :tak:Jakoś boję się ją przymierzyć, a muszę bo trzeba jeszcze szarfę skrócić.. A co jak w domowym lustrze i świetle okaże się, że okropnie wyglądam? :szok: Próbowałam dziś kupić jakieś tanie balerinki tak tylko w razie jak mi nogi będą odpadać, wszystko drogie :( Może jeszcze w piątek coś znajdę. Gaci takich z nogawkami też nie znalazłam, chyba sobie wezmę białe letnie legginsy 3/4 pod spód, kto to będzie wiedzial co mam pod kieca :p

Marcia, przykro mi z powodu tej torbieli :( Fajnie,ze Ci zwiekszyla dawke metforminy,trzeba wszystkiego probowac,moze akurat to pomoze :)

reklama
dzewelajna - oj już tak nie komplementuj, bo u Ciebie w ogóle nic oprócz ciążowego brzuszka też nie widać!!:)
marcia - trzymam nadal kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że szybko się uda zafasolkować, torbiel wredota niech spada!!
akeake - no już tylko kilka dni! Laska uwierz w końcu w siebie, że jesteś na prawdę piękną babką, bo Ci nakopiemy do dupska!:)

A ja nadal czekam radośnie na wodę.. bo dzisiaj coś nie ma u mnie... a wykąpać by się w końcu cholera przydało... :)
piękne słoneczko, ale co z tego.. brudna z tłustymi włosami, to oprócz spaceru z psem nigdzie nie pójdę;D

Do góry