reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marcia, nie,welonu nie planuje, w sumie nie myslalam nigdy o welonie :szok: a teraz juz nie bede kombinowac ;) moze tylko jakies kwiatki dopne czy cos. Rozumiem Twoj stres ale na pewno bedzie dobrze! :*

U mnie po okresie,ciekawe czy owu bedzie.. tempki chyba nie mierze w tym cyklu, moze po slubie zaczne,teraz nie mam do tego glowy.

Bylam niedawno na przymiarce... Sukienka juz wlasciwie skonczona :-D tylko podszycie rekawkow i costam zostalo,moze jutro juz ja zabiore do domu :) No i jak dzis ja przymierzylam,juz taka wykonczona,z rekawami,z pasem w talii, z pozostalosciami fryzury probnej z wczoraj itd... To nie powiem,nie jest zle :p A nawet fajnie ;) Tak sie powoli zaczynam czuc ze to JUZ :tak: Jakby ktoras chciala fotki to moge wyslac prywatnie,tu nie chce wrzucac bo jeszcze Moj podejrzy :p

I powiem Wam, ze Moj mnie zaskoczyl, bo tylko z Jego inicjatywy uczymy sie walca :) Tak sami sobie,z filmikow i lekcji z netu. Ale bylam w szoku,bo ja to ogolnie nie tanczaca i chcialam przytulanca i tyle, a tu wyszla prozpozycja to jak sie nie zgodzic bylo ;) Tanczymy sobie do metaliki nothing else matters i nawet dosc na to wychodzi :tak:

reklama
Akeake i ja i ja chcę foto :)) Fryzurka ślubna bardzo fajna, żywy kwiatek jak w wiązance będzie jak najbardziej na miejscu;)
Marcia- mam nadzieję,że mamie przejdą te czarne myśli...

Ja dzisiaj pospacerowałam... a się umęczyłam :D
Brzuch rośnie mi w zastraszającym tempie, na wadze +2kg...a więc robi się wesoło:)

pietrucha, kuurcze Ty juz prawie 15 tydzien :-D Ale super,pewnie minie u Ciebie tak szybko jak u Dzewelajny ;) A kilogramami sie nie przejmuj bo chyba w normie ci przybywa :) Spacerki jak najbardziej wskazane :) Fotki zaraz wyslylam

madzialenka, dziekuje! :) w sumie na razie bardziej niz stres to czuje takie troche podekscytowanie i mam zamar w dniu slubu skupic sie na sobie i na Mężu i nie przejmowac niczym innym, ale nie wiem jak to sie uda bo jestem nerwus ;)

ja w dniu swojego ślubu poszłam na całość i nie ubierałam rajtuzów właśnie ze względu na klin, tylko ubrałam pończochy samonośne i też miałąm strese ze mi uda sie poobcierają szczególnie że to początek września był i dół kiecki miał ze 3 warstwy czy nawet wiecej. Ale poszłam na sposób i se maźnełam uda mąką ziemniaczaną i było super, żadnych odtarć. Co do innych stresów to były, tak na serio stres mnie puścił koło 20, jak było już po obiedzie, po sesji w plenerze. A na sale weszliśmy po 14 więc troche się musiałąm naczekać ażeby móc się zacząć bawić :p

AKEAKE, ale jak patrze z perspektywy czasu to nie było sesnsu się denerwować. żeby się wyciszyć i mniej stresować to na 5 miesięcy przed ślubem zaczełam regularnie melise pić :p

żabila, tez myslalam o ponczochach ale na mnie nie ma rozmiaru,jesli w udo wcisne to sa za dlugie,a jestem niska wiec dupa ;( nic,czekam na gacie z all moze beda ok, jeszcze rozwazam czy nie kupic takich gaci z nogawkami i pojsc z golymi nogami, albo wziac takie gacie na przebranie jakby w rajtkach za bardzo mi sie obcieralo. maka sprawdzony sposob, ale u mnie krotko dziala a w trakcie latac do lazienki sie nacierac mąką..;D zreszta,ponczochy jak mowilam odpadaja :(
dzis juz sie troche poprztykalismy i sie poryczalam,ale juz jest ok, nerwy troche nam puszczaja. musze dzis kupic jakies uspokajacze i chyba zaczniemy brac ;)

Hehe, ja byłam mega nerwowa... przed ślubem. Trochę żałuję, bo wrzeszczałam się czepiałam...szczególnie dzień, dwa przed ślubem..ale w dzień ślubu... super :)) Był stres,ale zero nerwowości z mojej strony;) Musisz wyluzować, nie powiedzieć za dużo, bo niestety - taka nasza osobowość;)

A co do rajstop... ja nienawidzę rajtek, na ślub swój poszłam bez i byłam najszczęśliwsza. Teraz jest piękna pogoda, więc może bez będzie Ci lepiej?

reklama
No właśnie rozwazam bez, ale wtedy musze miec jakies gatki z nogawkami bo uda do krwi zetre :-(a nie znalazlam dzis zadnych sensownych. musze wygrzebac letnie rzeczy,moze tam znajde cos takiego bo kiedys mialam, ale nie wiem czy nie rozwalily sie. A patrzac na pogode to wolalabym zeb bylo chlodno niz ponad 20 stoopni bo sie ugotujemy, w restauracji maja klime, ale mamy do przejechania kawalek bo mieszkamy poza miastem gdzie bierzemy slub,niedaleko,ale zawsze. No nic,cos wymysle ;) Dzieki za rady i wsparcie :)

Zamowilismy dzis tort, umowilam fryzjerke,paznokcie i panie z salonu namawiaja mnie na makijaz niby promocyjnie za 50 zl,ale ja zawsze sama sie maluje,i nie wiem,czy cena dobra,czy potem nie zmyje tego w domu bo mi sie nie bedzie podobalo,wrr.

Ciekawe co tam u Kłaczka i innych dziewczyn które dawno nie pisaly :)

Do góry