reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
hej!!!! dawno nie pisałam ale czytam Was praktycznie codziennie !!!! Kłaczku gartulacje i trzymam kciuki aby wszsytko było ok!!!!napewno bedzie!!!!!!!!!
ja byłąm w piatek na wizycie dzidzia roziwja sie prawidłowo, póki co wszystko dobrze tylko jakies zakarzenie dróg moczowych mam i musiałam antybiotyk wziaść!!!!
Do Wszystkich starających sie!!!!Bardzo mi przykro kochane ze tak wam jakos nie wychodzi ale trzymam za Was kciuki całyczas i na pocieszenie Powiem ze moja waga startowa była sporo większa niż u Eweliny wiec i ja twierdze ze kg nie odgrywaja tu roli pierwszoplanowej, głowy do góry będzie ok!!!!!pozdrowionka :-)

agusia fajnie ze u ciebie wszystko ok. Patrze ze najgorsze 12 tygodni przetrwałas i teraz weszłas w chyba jaleprzy okres ciazy, fajnie ci ..:tak:

Witam.
Sobota leniwie się rozpoczyna a mi się nic nie chce. No chyba kopniaka na rozruch potrzebuję:)
Miłego dnia:)

reklama
Kłaczek Powiem Ci, ze ja ze wczesnej ciąży niewiele pamiętam, może dlatego, że przywykłam, że cały czas mnie mdli już i nie przechodzi nawet jak się zwymiotuje :p a to, że bardzo często chodzę do ubikacji zauważyłam dopiero pod koniec :D Takie uroki ;)

Ja mam załamanie, nie mam ochoty w ogóle do swojego się odzywać, zostawia mnie samą ze wszystkim, a jak o coś poproszę to tak jakbym nic nie mówiła :/ ogólnie mam dość, bo złotych gór nie wymagam, a od wszystkiego się miga jak może, aż dzisiaj cały dzień zaryczany i w sumie pokłócony :/ a on fochy strzela, że mówię, że potrzebuję pomocy:szok: nosz ku*a nie jestem robotem :/

Do góry