Akeake, kopne w d.. zaraz za takie myslenie. Jakie masz BMI? Bo ja mam 39,4 i jak widzisz da sie!! Z tym ze jak sie czujesz niewygodnie w swojej skorze, to nikt Ci nie broni madrej, racjonalnej diety i troche ruchu bo ja wcale nie twierdze ze grube to zdrowe i sama nie jestem zachwycona swoimi gabarytami.
reklama
Indziorka
Fanka BB :)
Akeake Ja musiałam taką nadwagę załapać i dopiero zaszłam, bo przy mniejszych było częściej przytulańsko, a efektów żadnych... Prędzej jakieś problemy zdrowotne (niestety) niż ta waga sama w sobie... ale ruszać się jak najbardziej
ja muszę małą potachać po jakiegoś lizaka dla mojego czy coś...
ja muszę małą potachać po jakiegoś lizaka dla mojego czy coś...
Izabela2_1
Aktywna w BB
Witam się i ja!
A no tak jak możno bylo sie spodziewac jedna krecha ale przyjełam to na klatę nie tak jak wzeszłym miesiac wtedy poryczałam się jak bóbr . Teraz wybieram się do lekarza bo ja jeszcze nie robiłam sobie hormonów w grudniu tylko mialam usg wszystko było w normie. Problem tylko ze u mnie w miescie lekarze nie są zbyt skorzy do wypisywania skierowan.
Akeake ja też często myśle że to przez moje kg.
Ja już nic niemierze bo tak naprawde to i taki nic z tego nie wynika i niema to znaczenia trzeba sie przytulac co dwa dni i juz tylko ta niewiedza czy wogóle bywa owulacja czy moze dochodzi do zaplodnienia tylko sie niezagnieżdza aaaaa..... zwarjować idzie wolałabym zyc w nieswiadomości tych wszystkich procesów czym czlowiek glupszy tym szczęśliwszy bo sie nie martwi
A no tak jak możno bylo sie spodziewac jedna krecha ale przyjełam to na klatę nie tak jak wzeszłym miesiac wtedy poryczałam się jak bóbr . Teraz wybieram się do lekarza bo ja jeszcze nie robiłam sobie hormonów w grudniu tylko mialam usg wszystko było w normie. Problem tylko ze u mnie w miescie lekarze nie są zbyt skorzy do wypisywania skierowan.
Akeake ja też często myśle że to przez moje kg.
Ja już nic niemierze bo tak naprawde to i taki nic z tego nie wynika i niema to znaczenia trzeba sie przytulac co dwa dni i juz tylko ta niewiedza czy wogóle bywa owulacja czy moze dochodzi do zaplodnienia tylko sie niezagnieżdza aaaaa..... zwarjować idzie wolałabym zyc w nieswiadomości tych wszystkich procesów czym czlowiek glupszy tym szczęśliwszy bo sie nie martwi
akeake
Fanka BB :)
Dzieki Wam za wsparcie i rady. To dzisiaj tak podupadlam na humorze To nie tak,ze jakos fatalnie sie czuje sama ze soba, bo tragedii nie ma choc bmi 37 mam, teraz na tej diecie powoli sobie chudne i mam zamiar zaczac cwiczyc w koncu. Nie moge byc gorsza od mojego,ktory zapowiedzial ze musi do slubu schudnac A problemy ze zdrowiem i cyklami pojawily sie jak przytylam wiec musi to byc powiazane. Nic,dalej sie kuruje,probuje schudnac i czekan na @. Choc cos czuje ze sie predzej doczekam wizyty u gina niz okresu A test musialam zrobic z roznych powodow, niemniej nawet jak ma sie swiadomosc ze 99,9% ciazy nie ma,to ta jedna kreska zawsze kłuje w oczy.
Moze cos zaskoczy jak przestane o tym myslec i sie zajme slubem,choc to mnie chyba bardziej stresuje niz staranka
Marcia, czekam na dobre wiesci po usg! nie wiem na ktora masz,ale zajrze tu wieczorkiem i mam nadzieje ze cos napiszesz
Ciekawe gdzie sie podziewam Pam, daaaaawno jej nie bylo
Moze cos zaskoczy jak przestane o tym myslec i sie zajme slubem,choc to mnie chyba bardziej stresuje niz staranka
Marcia, czekam na dobre wiesci po usg! nie wiem na ktora masz,ale zajrze tu wieczorkiem i mam nadzieje ze cos napiszesz
Ciekawe gdzie sie podziewam Pam, daaaaawno jej nie bylo
Wróciłam z USG i tak ze złych wiadomości torbiel nadal jest ale tak mnie zamotał doktorek ze nie zapytałam jakiej wielkości i teraz musze czekac do 18 03 zeby sie dowiedziec bo wyniki beda u mojej gin
a z dobrych wiadomosci to ze endometrium bardzo dobre, cechy ciałka żołtego takze OWULKA BYLA
i to tylko potwierdziło ze jak sie czuje jak napompowana to znaczy ze moje jajeczko gdzies tam sobie wedruje, macica i wszystko reszte ok
To ze owu mam to ja wiedzialam tylko nie rozumiem dlaczego nam nie wychodzi i nie mam pojecia jak sie pozbyc tej torbieli. No nic bedziemy probowac dalej moze uda mi sie troche jeszcze schudnac . Teraz bmi mam 32,87 chcialabym zejsc ponizej 30 ale musialabym schudnac jeszcze jakies 8-10 kg a to nie latwe
Hej kobitki
Czytam Was i czytam
Akeake, Iza- głowa do góry! w końcu się uda Pomyślcie sobie że i ja i wiele "większych" babeczek na tym forum mają zdrowe i piękne dzieciaki, więc i Wam się w końcu uda !
Marcia- jejkuu Ty masz naprawdę taki zapał do tego odchudzania? Prześlij mi trochę takich fluidów z zapałem;-) bo poprostu ja codziennie o tym myślę że w końcu czas się za siebie wziąć ale mimo wszystko nic nie robie, bo mi sie nie chce
Czytam Was i czytam
Akeake, Iza- głowa do góry! w końcu się uda Pomyślcie sobie że i ja i wiele "większych" babeczek na tym forum mają zdrowe i piękne dzieciaki, więc i Wam się w końcu uda !
Marcia- jejkuu Ty masz naprawdę taki zapał do tego odchudzania? Prześlij mi trochę takich fluidów z zapałem;-) bo poprostu ja codziennie o tym myślę że w końcu czas się za siebie wziąć ale mimo wszystko nic nie robie, bo mi sie nie chce
reklama
Podziel się: