reklama
A ja za 7 dni skończe 22 lata ;D buhaha no co starość nie radość, młodość nie wieczność ;D Marcia 30 lat to jeszcze młoda "dupa" jesteś ! Z resztą lata latami, ale najważniejsze jest to na ile się czujesz ja to chybazawsze zostane "młoda duchem" ;D fakt mimo wszystko jeszcze pstro w głowie mam
Ostatnia edycja:
witam
Lolcia to Jaśko nieźle zasuwa z zębami u nas od 2 tyg dziąsła walczą ale nie mogą się zębole przebić.
Marcia no z tą 30ką to tak jest hihi. Ja jak w sierpniu skończyłam to się śmiałam, że nowy etap zaczynam, bo - dzieścia się skończyło
Miłego dnia. A... i jeszcze się pochwalę, że poczyniłam pierwsze kroki w stronę siłowni i w będę dojeżdżać do miasta i mam nadzieję, że motywacji mi wystarczy
Lolcia to Jaśko nieźle zasuwa z zębami u nas od 2 tyg dziąsła walczą ale nie mogą się zębole przebić.
Marcia no z tą 30ką to tak jest hihi. Ja jak w sierpniu skończyłam to się śmiałam, że nowy etap zaczynam, bo - dzieścia się skończyło
Miłego dnia. A... i jeszcze się pochwalę, że poczyniłam pierwsze kroki w stronę siłowni i w będę dojeżdżać do miasta i mam nadzieję, że motywacji mi wystarczy
Marcia, staruszko! Ja za kilka dni rowno 50% dalej i co mam powiedziec? Ze sie prochno sypie?Ty sie starzejesz?....ja za dwa miesiace 30 lat skoncze...to mnie lekko przytlacza
To Wy wszystkie mlode dupy jestescie!
reklama
Podziel się: