reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Aaa noo to prawda...czas leci jak szalony, teraz dopiero widzę jak to ucieka wszystko dopiero się urodził, a już jest z niego kawał chłopa :-D a ja się starzeje hehe ;D

A ja za 7 dni skończe 22 lata ;D buhaha no co starość nie radość, młodość nie wieczność ;D Marcia 30 lat to jeszcze młoda "dupa" jesteś ;) ! Z resztą lata latami, ale najważniejsze jest to na ile się czujesz ;) ja to chybazawsze zostane "młoda duchem" ;D fakt mimo wszystko jeszcze pstro w głowie mam ;)

Ostatnia edycja:
witam:)
Lolcia to Jaśko nieźle zasuwa z zębami:) u nas od 2 tyg dziąsła walczą ale nie mogą się zębole przebić.
Marcia no z tą 30ką to tak jest hihi. Ja jak w sierpniu skończyłam to się śmiałam, że nowy etap zaczynam, bo - dzieścia się skończyło:)
Miłego dnia. A... i jeszcze się pochwalę, że poczyniłam pierwsze kroki w stronę siłowni i w będę dojeżdżać do miasta i mam nadzieję, że motywacji mi wystarczy:)

Witam sie dziewczynki :-)no Kłaczek one przy nas małolaty ;-)a u nas dzis pierwszy zebolek wyszedł :-Dw koncu bo juz tak długo opuchniete dziasła i w ogole a pod skora obok drugiego widac i tez na dniach pewnie wyskoczy:cool2:

reklama
oj klaczku mój synuś niedawno mnie uświadomił, że jestem stara. noto ja się go pytam, czy już jestem, a on "no, za 5 lat już będziesz":) hehe dla dziecka to człowiek od razu stary jest:)

Do góry