reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kłaczek Ja robiłam na płytkowym zawsze sika :p i jakiej czułości nie mam pojęcia- fakt po terminie miesiączki, ale bardzo szybko pokazuje dwie kreski :p jest na prawdę czuły i jak nie ma dziecia to masz rację nic się nie pokazuje, więc jak na dwóch testach wyjdzie cień cienia to się trzeba spodziewać :p

reklama
A ja dzisiaj oczyszczanie organizmu robie tzn. wycisnelam se soczek ananasowo- jablkowo-bananowo- pomaranczowy i dzisiaj jestem tylko na soczkach. Lubie te uczucie lekkosci po takim dniu.

Cien cienia na kazdym daje do myslenia!:-D Tu sa popularne paskowe w dwoch czulosciach, z tym ze czulsze widzialam tylko na ebay'u. Plytkowe sa drozsze, wiec zwykle uzywam paskowego - roznica zadna jak dla mnie.

Moj geniusz... :-D Jak bylismy w ChC, babka pytala mnie o dane, wiec podalam jej imie, na co mlody z przekonaniem kiwajac glowa :"GA!" Kobitka sie zaczela smiac, musialam wyjasnic ze on mi tak po imieniu...

Hej dziewczynki

Iza, jutro tez testuje,trzymam kciuki za Ciebie bo ja to tylko zeby sie upewnic ze nie ma ciazy i zaczac shizowac ze jestem totalnie pokopana z tymi cyklami,hormonami i wszystkim;(

Marcia, trzymam kciuki za usg,oby wyszlo ze wszystko ok i owulka w toku :)

Pochwale sie, dzis w koncu ustalilismy date slubu w usc na 27.04 a jutro mamy rocznice zareczyn :) Moj strasznie przezywa ze to sie dzieje naprawde i niedlugo nie bedzie kawalerem:p

Dzieki Marcia, moze @ przyjdzie,moze nie, tempki ostatnio mierze od niechcenia,tzn kot mnie budzi po 5,albo ok 6 i wtedy mierze wiecsie nijak pewnie maja do tych wczesniejszych, no ale to nie zmienia faktu ze ciazy nie ma a ja juz nie mam sily :( Jeszcze moj sie cieszyl,ze fajnie jakby cos dzis wyszlo,itd, i tez do pracy smutny poszedl. Eh, najgorsze jest poczucie ze jestem jakas beznadziejna, ze sama do tego doprowadzilam pozwalajac sobie na taka nadwage...

Niewazne, trzymam kciuki za twoje usg,daj znac jak tam! :)

reklama
Witam Walentynkowo:)
Akeake nie możesz myśleć w taki sposób... wiem, że to łatwo mówić, ale sama przez trzy lata myślałam, że to wszystko moja wina. Otyłość nie gra tu pierwszoplanowego problemu więc głowa do góry.
Ja 7 dzień akcji "powódź"...mam nadzieję, że choć na dziś da mi spokój, bo mój dziś w domu więc może wreszcie możnaby się poprzytulać:tak:
Miłego dnia kobietki:)

Do góry