reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Kłaczek, objawy tego ze zaciazylas ;) Nie no, niewazne, wiem ze przed terminem @ to nie ma co wrozyc z objawow bo sa takie same jak pmsowe. Niewazne,jeszcze raz gratuluje :)

Zadnych. Nie miewam pms, zwykle zaczyna mnie lekko mulic brzuch, a potem przychodzi @. Bolu owulacyjnego tez nie mam. Brzuch mulil mnie lekko ze 2 dni temu, czyli w zasadzie norma. Tyle za na @ zwykle w terminie tez muli, a nie mulilo, wiec siknelam sobie testa dla formalnosci. Za wczesnie na jakies spektakularne objawy typu mdlosci, bole piersi... Na tym etapie tylko test lub beta z krwi potwierdzaja ciaze - nawet scan jeszcze nie wykazuje.

No i jakie ozywienie na wątku:-)
A ja jeszcze do tego wszystkiego mam zapalenie spojówki w lewym oku i dostałam antybiotyk w kroplach i oczko mnie boli:-(

kłaczku gratulacje !!!!!!!!!!!!! pamietam swój cień cienia :-D tak to niedawno było .....

ja od wtorku do wczoraj miewałam dość bolesne bóle w podbrzuszu.. nie wiem co to - moze to te skurcze brixtona czy coś....
ważne ze dziś już ok.
czas chyba włączyć na luz bo brzuchal po małym wysiłku nawet twardnieje jak nie wiem.

już "biegać" nie mogę i szybszy krok też powoduje ból....
ja nie wiem.. powinnam leżec chyba tylko :-D

czekam na dalszy wysyp kreseczek.

Dzewalajna, jesli mialas skurcze, nawet dosc regularne ale niezbyt czeste i nie nasilajace sie, to pewnie wlasnie "braxtony". No, bieganie na tym etapie... Prosze Cie! Chcesz trzesienie ziemi wywolac? A gdzie dostojenstwo macierzynstwa? Lezec to moze nie, ale spacerki o ile spojenie nie napieprza jak najbardziej wskazane.

reklama
Hej hej:)
Jakie miłe wiadomości dzisiaj:)
Kłaczku no nic tylko gratulować!!!
Oto moja pannica:
IMAG0506.jpg
IMAG0468.jpg

Do góry