reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kłaczku, On to w ogóle jest smieszny i ciągle sie uśmiecha :-D trzymam kciuki za Twoją bladziutką kreseczkę ;)) oby się udało !
a jeszcze Wam dwie fotki pokaże :D
CAM00582.jpgCAM00630.jpg
Nie wiem kiedy On tak urósł :p

reklama
Akeake, to jest to. Powtorzylam test rano, jak wiadomo stezenie bety rano jest wieksze, jest kreseczka ciut mocniejsza. Ja zuzylam tych testow okolo mnostwa juz, jak jest negatywny to nie ma sladu cienia, po prostu jest jedna mocna linia i koniec, a teraz ewidentnie jest widoczna druga. Szeroka, choc blada. Probowalam fotnac ale aparat nie lapie tego wyraznie, na zdjeciu ledwie widac.
Lolcia, masz smieszka! Nasz tez zawsze usmiechniety. No, chyba ze mu zabrac lapa lub telefon, to buzka natychmiast sie wykrzywia do ryku - dolna warga wyjezdza do przodu, oczy sie zamykaja... Teatr.

Marcia, dawaj do przodu! Ja wiem, ze masz wiecej czasu, ale fajnie by bylo postekac razem.;-)
Indziorka, oby prorocze byly Twoje slowa!

Ja zaliczam kolejnego dola z ochata pizniecia tych staranek bo juz mam dosyc:angry: zaczelam 6 cykl staran, wpierdalam garsciami leki, mezus grzecznie bierze swoje leki, cykle dwu fazowe z nizszymi i wyzszymi temperaturami wiec wydawaloby sie ze owulacyjne i wielkie NIC! Wkurwic sie mozna na maksa

Marcia, dwie kwestie... Po pierwsze rzadko sie zdarza, ze sie od pierwszego cyklu zachodzi - kobieta nie silnik nie pali od sztycha. Po drugie, im wieksza presja psychiczna, tym mniejsze szanse - psychika potrafi utrudniac. Po trzecie... Ja wiem, ze trudno mi sie porownywac z mloda kobieta, ale my cwiczylismy akrobacje od sierpnia, a oboje w zasadzie zdrowi, wyniki wszelkie ksiazkowe. Jedyne co zre, to kwas foliowy i wit. E, Rajmundowi podrzucam cynk i selen.

Kłaczek, w takim razie gratulacje!!!! :D Moze zapoczatkujesz jakies szczesliwe pasmo dwukreskowe ;)

Marcia, wiem co czujesz, my sie staramy juz prawie rok, choc przynajmniej wiem czemu nie wychodzilo-nie mam owu wiec dziecia tez nie moglo byc. Ale u Ciebie to inaczej,moze zrob monitoring zeby sie przekonac na wlasne oczy czy masz owu?
Mi odpuscilo w sumie, tzn ten cykl, bo sie ciagnie jak flaki z olejem, a po wizycie u gina jak mi wszystko wyjasnil przestalam czekac na owu,na okres,na cud. Nawet mojemu odpuscilam i go nie zmuszalam bo wiedzialam ze i tak nie zaskoczy. Dlatego wciaz nie moge uwierzyc w ta wyzsza u mnie tempke, ale nawet jak sie utrzyma jeszcze ilestam dni to nie bede sie dolowac robieniem testu.

Kłaczek, i zadam standardowe pytanie,mialas jakies objawy? ;)

reklama
Marcia, moze cos ruszysz... Kiedys na CpP mialam zwyczaj zaczynac serie, wiec moze sie to tu tez przeniesie. Tylko sprobuj nie myslec... W tym cyklu mialam 2 sprawy mocno zaprzatajace i... chyba pomoglo.
Akeake, objawy czego?

Do góry