Krakowianka_12
Fanka BB :)
cześć dziewczyny czytam Was od czasu do czasu i mam pytanie kiedy wasze dzidzie zaczely kopac? ja jestem prawie w 21 tyg i nadal za bardzo nic nie czuje, czasem tylko jak na lewym boku leze to dzidzia sie poruszy, a tak to wcale jej nie czuje...nie wiem czy jest to spowodowane moja nadwaga i tluszczykiem czy moze dzidzia jest leniwa...badz co gorsze cos jej dolega... ;( ? Napiszcie jak bylo u Was
Lolcia91 ja też bardzo długo czekałam na pierwsze ruchy dzieciątka, dopiero w 20 tyg.je poczułam. Od tego momentu codziennie czuję dzidzię, ale nie są to jakieś kopnięcia tylko delikatny ruch - jeden moment. Zdarza się to kilka razy dziennie (zwłaszcza wieczorem jak odpoczywam ).
Na pewno nic Twojemu maleństwu nie dolega, jest po prostu jeszcze za malutkie, żeby tak wyraźnie dokazywać! Doczekasz się za kilka tyg. porządnych kopniaków (a właściwie doczekamy się, bo jesteśmy na tym samym etapie ciąży)
Dziewczyny przeżywam to USG połówkowe dosłownie "jak stonka wykopki ziemniaków" Czas mi się tak strasznie dłuuuuuuży, mam na 18:30, jeszcze całe 3 godziny.............................
:-):-):-)
Ostatnia edycja: