reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
hej:)

u mnie faktycznie, tak pisała Indziorka cc zaplanowane na 8.01...dzisiaj mamy ostatnią wizytę i szczerze mówiąc mam nadzieję,że uda się to przełożyć na 4.01 bo już ledwo się ruszam. Indziorka zazdroszczę, że Ci minęły dolegliwości bo u mnie z dnia na dzień się pogarsza...tzn. spojenie...czuję jak mi tak chrupią kostki jak się np.przekręcam z boku na bok...poza tym masakrycznie zaczęłam puchnąć co też widać na wadze bo nagle w 2 dni poszło w górę 3 kg!!! wczoraj wieczorem zakładałam adidasy już mocno rozluźnione, a dzisiaj rano jak jechaliśmy na badania krwi już ich nie mogłam założyć...jedyny plus to nie sikam tak często w nocy,no ale przez tp puchnę;/

tyle u mnie;]

marcia, kłaczek, pam trzymam kciuki za starania tegoroczne :) będzie dobrze!

Marcia zaraz sprawdze

Indziorka moja normalna tempka to jakies 35.6. Implant dopiero po 7 moge wyciagnac bo wtedy lekarz wraca na uczelnie :wściekła/y: nie wiem czy mnie chorubsko bierze czy co ale tak dziwnie sie czuje... tak lekko ciepla i w glowie mi sie kreci... pieknie w piatek mam egzamin a to o...cos mnie bierze...:wściekła/y:

Co do tego pozytywnego testu to ja sie tak bardzo nie przejmuje bo jak woda polalam to tez wszedl pozytywny :baffled: zreszta jak zamieszlam w moim kubeczku i wsadzilam nowy to tez wyszedl nagle pozytywny... wiec ja juz nie wiem o co kama... chyba napisze skarge do producenta :-D a moj mial niedawno jajka badane bo cos go bolalo mial USG i cos tam jeszcze i wszystko super tylko bardzo szybko produkuje sperem i lekarz mowil ze music ja "uwalniac" raz dziennie bo od tego ten bol

Redusia taa babcia pojechala wczoraj ale ja sie ewakulowalam z domu juz 27siudmego... wiec jest git :-)

Marta87 dziekuje

Czytalam ze progesteron podnosi temperature ciala a moj implant glownie skalda sie z odpowiednika wiec moze to jednak on....dzis troche spadla bo 37.2

Cześć dziewczyny:) miłego dnia i całego tygodnia Wam życzę.
Święta, święta i po świętach chyba się nawet cieszę bo to tylko czas pokusy na większe jedzonko w gronie rodziny i przyjaciół. Na szczęście moja waga poszła znów w dół o prawie 1 kg i teraz ważę mniej o 5 kg niż na początku ciąży z tego się cieszę, tyle że to dlatego bo od 20 tygodnia ciąży wymiotuję co jakieś 2-3 dni. Pewnie to dlatego, że w święta pozwoliłam sobie więcej zjeść a mój organizm odzwyczaił się od takich ilości, albo to dlatego,że od tygodnia choruję na jakieś przeziębienie i leczę się domowymi sposobami. Od 3 dni gorączkę , ale nie więcej niż 38.3st mam ogromny ból gardła i straszny kaszel, aż płuca chce mi wyrwać, ale mam nadzieję, że to paskudztwo mi szybko przejdzie bo 7.01 mam iść do szpitala na patologie ciąży na badania w związku z moją cukrzycą, ale nie wiem czy mnie przyjmą z katarem i kaszlem.
Marcia, Kłaczek, Pam trzymam kciuki za Wasze starania, wierzę że już niedługo się zakończą z sukcesem :)
Indziorka trzymam krzciuki za Twój poród oby był szybki i mało bolesny.
Dzewelajna co tam u ciebie?jak mama się czuję?

Ja siknelam jeszcze jednego testa wyszedl negatwyny. To dobrze bo przynajmniej wiem ze antybiotyki czy papiersowy i drineczki na nowy rok szkodziy tylo mnie....i te wszystkie mdlosci itp to glupi implant... a teraz mam goraczke 38.5 :-(

reklama
Do góry