reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam się i ja :)

Ja poszłam spać koło 3:30 :p Nie wiem jakim cudem wytrzymałam tyle, bo czułam się jak wyjęta z koziej pupy :p i uwaga po przebudzeniu noworoczny cud się stał :szok: stawy przestały mnie boleć, dreszcze się rozpłynęły i przemówiłam ludzkim głosem:szok:

Marta Dobrze, że impreza udana ;) związek to sztuka kompromisu :p no to trzeba było męża wykorzystać na przytulanki- od razu energii by mu przybyło :p

Pam Ja się zdrzemnęłam jakąś godzinkę koło 12, a później niby mi się spać chciało, a miejsca sobie znaleźć nie mogłam :p i Nowy Rok przywitałam na balkonie z fajerwerkami :p

reklama
Poszlam na spacerek z moim w miescie nie ma nikogo... sklepy pozamykane... miasto jak wymarle....

Indziorka no to super ze przestalo bolec hehe.... u nas fajowerki zakazane wiec nie bylo...:-(

zmierzylam dzis temperature i dalej wysoka bo 37.6..... moze mnie jakies chorubsko bierze?

Witam się Noworocznie :-)
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich forowiczek, oby był lepszy, szczęśliwszy od poprzednich, dużo zdrowia dla Was i dzieciaków, bezbolesnych porodów a dla starających się szybkiego zaciążenia :-)

Ja kaca nie mam ale co ja tam wypilam. ... jedyne co to tempka mi skacze. Teraz jest 37.6 rano bylo 38. A to w pochwie mierzone

Klaczek to wspolczuje i mam nadzieje ze mowisz proroczo o tej chudosci bo ja oczywiscie zaczynam od poczatku . Po swietach 98 na liczniku ale dieta cukrzycowa to przykaz mojej gin

No, ja tez zaczynam od poczatku bo szlag trafil cale samozaparcie.
Kaca mam po... uwaga... 3 malenkich kieliszeczkach wisnioweczki (mniaaam) i lampce szampana. Skandal.

No to niezle, ja wczoraj lightowe drineczki z malibu, zmiksowanymi brzoskwiniami z puszki i sokiem ananasowym pilam. Teraz zauwazylam ze nie napisalam wam ze pani gin mnie zaskoczyla bo oficjalnie mi pozwolila - kazala uprawiac bobosexy co drugi dzien:-D strasznie sie ucieszylam bo wczesniej to tak na wlasna reke bylo i myslalam ze mnie obstawi ze lekkomyslna itd. Takze zajezdze meza , juz mu dzisiaj zapowiedzialam to

Ja kaca nie mam wypilam moze 3 drineczki slabiutkie i po 10 juz spalam hehe

kochane moglaby ktoras doradzic? wspialam na ovufriend moje tempki ktore mieze tak dla wprawy i sluz. Zaznaczylam tez kiedy niby powinna byc @ (jak wiadomo przy implancie nie mam ale mialam lekkie plamienie w durgim dniu cyklu)
Ogolnie chodzi mi o wysokosc tych temperatur... przez implant? niedawne zapalenie? czy moze cos mnie bierze....

Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

a tak pozatym siknelam sobie testa wczoraj przed piciem i wyszedl mi negatywny.... moj chcial sprawdzic jak to jest i siknol i wyszedl mu lekko pozytywny o_O taka laba kreska... wiec testy pewnie do bani kupilam bo to takie tanie byly...

reklama
Pam mysle ze moze cie os bierze bo po rzekomej owulacji temperatura az tak gwaltownie nie rosnie . To jest stopniowy przyrost i wzrost jest 0,5 st a nie od razu ponad 1 st. A co do testow to gdzies juz czytalam ze facet sikna i wyszlo pozytywnie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry