reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Pam ja tak we wrzesniu zrobilam i malo meza nie zajezdzilam:-D a ciazy jak nie bylo tak nie ma:no:
wogle to jakos mi dziwnie w podbruszu, tak jakos ciagnie, kluje i pobolewa

reklama
Wracam do Sligo. .Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna poszarpala I powiedziala zenie jestem jej wnuczka bo ludzie jak ja powinni byc zagazowani bo nie maja prawa zyc. W tym momecie placze jak bobr. Wymiotowalam I Jeszcze mnie tzesie. ..

Cześć dziewczyny!

Pam, współczuję takiej babci...

mamy internet:))

Zuzka dostała wysypkę w okolicy krocza, nie wiemy od czego, wysypka jest od wczoraj, a od niedzieli zaczęła jeść deserki ze sloiczka(jabłko i brzoskwinie)...

Dzien dobry!
Iza to fajnie ze masz neta w koncu, tak sie przyzwyczailam do netka ze masakra. Co do wysypki to dstaw nowy pokarm i zobacz czy zniknie jak tak to pewne to.

mikego dzionka!

Pam, pakuj d... i zwalaj do nas. Kurde, nie warto cierpiec dla idei, jak masz tak nerwami placic, to nie ma sensu. U nas gwarantowane warunki nieco spartanskie, ale oklady z kotow i towarzystwo Syriusza tylez wdzieczne co absorbujace.

Ja dzisiaj caly dzien w rozjazdach po sklepach, wrr nie lubie tego swiatecznego szalu i jeszcze tak zimno u mnie , w nocy -12.
patrze wszyscy zajeci , nudy na forum

Klaczku dziekuje bardzo. Oklady z kotow by sie przydaly. Mama mnie ublagala zebym zostala. Brat plakal tak plakal ze nie moglam go zostawic. Poszlam dzis na zakupy z mama I Babcia. Oprocz tego ze narobila nam wstydu opowiadajac jakiejs polce na ulicy o swojej biegunce , dzien mimol spoko

reklama
Do góry