reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Witam i bez kija nie podchodz...
Babcia o 5 rano wstalo i darla sie Dzien Dobry obudzila wszystkich... i wilece zdzwiona ze my jeszcze spimy.... brat sie poplakal ze on chce spac (do szkoly mial wstac po 9) babcia obuzona... ja jej kazalam wypier-alac z mojego pokoju bo zabije....
wogole wczoraj po 10 sie pololzylam (brat spi u mnie) i rodzice jeszcze na dole byli a babcia byla juz u gory i co chwila wlazila mi do pokoju i pytala czy oskar spi i go budzila za kazdym razem.... myslalam ze pierdekne w ten glupi dekiel....
Ja nie wyrobie.... jeszcze sama z nia dzis zostaje... mowie wam schowam jej insuline i niech do szpitala jedzie przynajmniej spokuj bedzie (wiem zle mowie ale nie wyrobie z nia)
Babcia o 5 rano wstalo i darla sie Dzien Dobry obudzila wszystkich... i wilece zdzwiona ze my jeszcze spimy.... brat sie poplakal ze on chce spac (do szkoly mial wstac po 9) babcia obuzona... ja jej kazalam wypier-alac z mojego pokoju bo zabije....
wogole wczoraj po 10 sie pololzylam (brat spi u mnie) i rodzice jeszcze na dole byli a babcia byla juz u gory i co chwila wlazila mi do pokoju i pytala czy oskar spi i go budzila za kazdym razem.... myslalam ze pierdekne w ten glupi dekiel....
Ja nie wyrobie.... jeszcze sama z nia dzis zostaje... mowie wam schowam jej insuline i niech do szpitala jedzie przynajmniej spokuj bedzie (wiem zle mowie ale nie wyrobie z nia)
Indziorka
Witam się i ja
Pam Ja bym się z chorym człowiekiem nie męczyła... Nie wiem na oddział oddać ją pod obserwację? To jest jedna wielka porażka :/ Będziesz miała zajebiste święta nie ma co :/
A ja nie sprzątam, tylko mój sprząta O!
Pam Ja bym się z chorym człowiekiem nie męczyła... Nie wiem na oddział oddać ją pod obserwację? To jest jedna wielka porażka :/ Będziesz miała zajebiste święta nie ma co :/
A ja nie sprzątam, tylko mój sprząta O!
pam_x_pam
Indziorka ja bym ja chetnie oddala i do domu starcow byle jak najdalej odemnie.... ja juz czekam na nazekanie o jedzenie i ze prezenty dupne... ale coz... teraz od 5 rano slucham jak to syn kuzyna wujka babci mojej mamy jest rodzina i biedy i ja mam kase im dac.... normlanie popukalam sie w glowe ze zadna rodzina to sie az zapowietrzyla.... na 3 sekundy i teraz o jakis grobach i jakies jej znajomych gada i o czym cos sie stalo z 40 lat temu jak mojej mamy nie bylo o ludziach ktorych nie znam... tylko potakuje i udaje ze slucham.... ide sie zaraz umyc chyba posiedze w lazience.....
Pomaly rodzie sie we mnie mysl zeby sie spakowac i jechac do rodziny mojego chlopa.... ale moj brat i moja mama sie zaplacza jak uciekne i nie bede na swieta... wiec bede sie meczyc,
Pomaly rodzie sie we mnie mysl zeby sie spakowac i jechac do rodziny mojego chlopa.... ale moj brat i moja mama sie zaplacza jak uciekne i nie bede na swieta... wiec bede sie meczyc,
Indziorka
Wiesz święta za tydzień W sumie trochę tego nie rozumiem dlaczego w ogóle pozwoliliście jej przyjechać ? A w ogóle myślenie, że ktoś ma komuś dać coś tylko dlatego, że ma więcej jest chore, to socjaliści tak robią no nie? Mi by psychika siadła Chociaż ja też jedną babcie mam ciekawą dosyć
pam_x_pam
Mama ja zaprosila na swieta bo babcia sama jest w Polsce, ostatni brat umarl w maju i zadnej rodziny nie ma. Wiec mama nie chce zeby sama byla... ale o mojej psychice nie pomyslala ha... ona to czasem sie zachwouje jakby stan wojenny byl i kazdy kto ma lepiej to niemiec albo rusek i ubic trzeba... teraz o jakis skarpetach gada... bluzkach... 26 stopni w domu a ona w dwoch swetrach i mnie molestuje zebym piec wlaczyla bo zimno.... ja w podkoszulku i spodenkach od pizamy i mi goraco.... ojciec zadzwonil to mowil ze bron boga zadnego ogrzewania bo z torbami pujdzie jak jej zimno to niech sie ubierze....
Ona nie zawsze jest taka zla... ostatnio jej odbija coraz czesciej czasem mozna z nia pogadac ale 90% czasu jest nie do wytrzymania....
Ona nie zawsze jest taka zla... ostatnio jej odbija coraz czesciej czasem mozna z nia pogadac ale 90% czasu jest nie do wytrzymania....
Izabela2_1
Aktywna w BB
Dobry wszystkim!
Pam współczuje takiej babci moja jest taka kochana że jak by mogla to by serce wyjela i podala na tacy. niewyobrażam sobie takiej kobiety zeby byla matka lub babcia porazka.
Moja owulacja zrobila mnie w konia i była sobie 19 lis więc guzik z pętelką juz sie poddalam czekam na @ innej opcji niema. Ku..a czemu to mnie co miesiąc tak dołuje nie moge myslec o niczym innym a potem te cholerne rozczarowania grrr..... . Chcę być w ciąży czy to tak wiele?
Niesmęce wiecej. trzymajcie sie
Pam współczuje takiej babci moja jest taka kochana że jak by mogla to by serce wyjela i podala na tacy. niewyobrażam sobie takiej kobiety zeby byla matka lub babcia porazka.
Moja owulacja zrobila mnie w konia i była sobie 19 lis więc guzik z pętelką juz sie poddalam czekam na @ innej opcji niema. Ku..a czemu to mnie co miesiąc tak dołuje nie moge myslec o niczym innym a potem te cholerne rozczarowania grrr..... . Chcę być w ciąży czy to tak wiele?
Niesmęce wiecej. trzymajcie sie
pam_x_pam
Izabela a moze od nastepnego cyklu staraj sie ze swoim co drugi dzien? az do konca cyklu... to wtedy napewno owulki nie przegapisz ja mam taki plan od stycznia ze jak tylko @ z odstawienia sie skonzy to bede co drugi dzien sie starac a jak checi beda to i codziennie
A co do babci to jest to kobieta taka jak pisalam ale czasem ma swoje momety i mozna z nia pogadac ale na 12h dnia to moze z pol godziny do godziny jest mila i spoko ze mzona pogadac... a tak to istny diabel.. wiedzma.. w halloween sie urodzila to dlatego
A co do babci to jest to kobieta taka jak pisalam ale czasem ma swoje momety i mozna z nia pogadac ale na 12h dnia to moze z pol godziny do godziny jest mila i spoko ze mzona pogadac... a tak to istny diabel.. wiedzma.. w halloween sie urodzila to dlatego
reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
ogolnie wlasnie plan byl taki zeby co drugi dzien ale zycie to zweryfikowalo praca itp. teraz czekam na @ i zobaczymy co uda sie zrobic wogole niespodziewanie cykl mi sie wydluzył i dlatego nieumiem nic przewidziec a juz pare ladnych lat mialam zawsze 28 dni teraz jak na zlosc
Podziel się: