Witam dziewczynki :-) Pozwole sobie do Was dołaczyc moja waga jest duzaaaaa ,tak naprawde nigdy w zyciu nie wazyłam tyle co teraz ,rodzac pierwsze dziecko idac do porodu wazyłam mniej niz teraz a przytyłam ponad 20kg w pierwszej ciazy .Po tem na zmiane chudłam tyłam .Teraz jestem w 18 tyg ciazy od pierwszej wizyty 31 stycznia o dziwo schudłam 5 kg,bardzo sie z tego ciesze bo wiem jakie zagrozenia niesie otyłosc w ciazy ,do tego pojawiło mi sie nadcisnienie , nie odchudzam sie zmieniły mi sie pory posiłków kiedys nie miałam apetu rano cały dzien w pracy a tam z czasem roznie i z jedzeniem tez nadrabiałam wieczorami.Odkad zaszłam w ciaze rano musze koniecznie zjesc bo mi niedobrze ,staram sie zdrowiej odzywiac a wieczorem po 17/18 nic juz nie jem czasami szklanka soku .I tak cisnienie sie unormowało i waga narazie mnie lubi
Kłaczku miło cie widziec nie wiem czy mnie pamietasz ,pisałam jakis czas na ciaza po poronienu jak widzisz udało mi sie jestem w 18 tyg ciazy i zaczynam cieszyc sie zamiast bac.Pozdrawiam jak tam twój dzidzius :-) .
Kłaczku miło cie widziec nie wiem czy mnie pamietasz ,pisałam jakis czas na ciaza po poronienu jak widzisz udało mi sie jestem w 18 tyg ciazy i zaczynam cieszyc sie zamiast bac.Pozdrawiam jak tam twój dzidzius :-) .
Ostatnia edycja: