reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
ja jakoś od 1,5 roku tylko leginsy.. nic nie uwiera.. jeansy tylko okazjonalnie były.. :biggrin2:

Jestem maniaczka jeansow. Legginsy to jednak dla tych nieco szczuplejszych ode mnie.

Spacerki zaczete latem latwiej kontynuowac jesienia i zima, niz zaczynac hartowanie maluszka w szarugach lub mrozach. Pod tym wzgledem dzieci urodzone w cieplej porze roku maja lepiej, natomiast ja tylko jedna ciaze konczylam w czerwcu, jedna w pazdzierniku, tamtego roku byly juz upaly i... ufff... Wole jednak rodzic zima lub wiosna. Nawet za cene stekania nad sznurowkami.;-)

Tak zwłaszcza jak wstaję i zaczynam coś energicznie robić np. sprzątać czy szybko idę. Wystarczy że się położe i przechodzi:tak:

Nadalka testuj biedne i napisz jak się nosi, też by mi się przydały nowe gatki. Chociaż mam kilka par przedciążowych które jeszcze jakoś na tyłek wchodzą:-D

dobra, jednak jestem i piszę :) majteczki są super.. :) w końcu czuję że nic mnie nie opina i nie roluje się pod brzuchem :)
dupkę mam dosyć szeroką a w pasie 124cm więc myślę że się na pewno w nie zmieścisz :)

Jestem maniaczka jeansow. Legginsy to jednak dla tych nieco szczuplejszych ode mnie.

Spacerki zaczete latem latwiej kontynuowac jesienia i zima, niz zaczynac hartowanie maluszka w szarugach lub mrozach. Pod tym wzgledem dzieci urodzone w cieplej porze roku maja lepiej, natomiast ja tylko jedna ciaze konczylam w czerwcu, jedna w pazdzierniku, tamtego roku byly juz upaly i... ufff... Wole jednak rodzic zima lub wiosna. Nawet za cene stekania nad sznurowkami.;-)

oj , ja pewnie ważę podobnie do ciebie i noszę :):) wygoda to podstawa :)

Nadalko, moj dol, ten od kolan do kostek tez sie nie nadaje do ekspozycji. Majac choc odrobine znosne nogi,mozna sobie pozwolic na legginsy - ja mam lydeczki jak niejedna laska udka i choc niezle wspolgraja z caloscia postury, jednak damskich nozek nijak przypominac nie chca. Wygladaja zawsze jak porzadnie spuchniete. Szerokie nogawki spodni ladnie to maskuja. Z reszta cala garderobe mam do spodni, z butami wlacznie. Glupio by bylo wkladac trampki sznurowane do legginsow. :-D

2 wyjscia - albo nowe zakupic, albo tym lampasy dorobic. Stawialabym na pierwsza opcje. Ja sie nadal zapinam w jedne tylko spodnie i zaprzysieglam na brode Allaha nie kupowac innych, tylko schudnac do tych co mam.

Ja mam niestety grubaśne uda, trą o siebie jak chodzę i efektem tego jest masa zniszczonych spodni...:-( Właśnie dziś z żalem zauważyłam, że moje ulubione jeansy ciążowe zaczynają się już przecierać! Niedawno wyrzuciłam czarne ciążowe rurki z H&M, kosztowały dość sporo a posłużyły miesiąc - wniosek z tego, że w moim przypadku nie warto kupować w sklepach ciuchów, skoro zniszczę je za chwilę, dlatego obecne 2 pary które posiadam kupiłam w lumpeksie i uważam, że są o niebo porządniejsze niż te kupione w sklepach (a jedne z tych jeansów są też z H&M, ale zapewne brytyjskiego, ehh....).

Dzisiaj poczułam dzidzię!!!! Byliśmy z Ł. na koncercie muzyki ludowej, a kiedy zespół grał krakowiaka poczułam, jak mi się w podbrzuszu jakby coś poruszyło! I wiedziałam, że to dzidzia !!!!:-)

Krakowianka nie martw się mi też zawsze obcierały uda, więc jak kupowałam jeansy to zawsze na max pół roku..
i czy byłam szczupła czy grubsza zawsze się przecierały :/

reklama
Krakowianka nie martw się mi też zawsze obcierały uda, więc jak kupowałam jeansy to zawsze na max pół roku..
i czy byłam szczupła czy grubsza zawsze się przecierały :/
Mi tez się przecierały, jak miałam z 60 kg to mniej, ale chyba też się przecierały...
Dzisiaj wchodze w 22 tydzień, Zuzia ma pół kilo, a ja nadal na minusie, ale spoko to się zmieni, bo świętuję święto czekolady... Cały tydzień:D

Do góry