reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marta pewnie, że się cieszymy tylko dopiero dobre wieści czytamy :p Wiesz na zakupach ze swoim byłam, a wcześniej prasowałam, więc nie widziałam, że już po wizycie :) No widzisz, nie trzeba było się martwić tymi markerami :) a co do hormonów to dziwne trochę jeśli są w granicach to chyba nie może być ich za mało? po coś te normy są no nie? :p Także czekamy na święta i testowanie ;)

reklama
No dokładnie ja tez myslalam ze jak normy to normy ale juz nie chciałam z nia dyskutowac , zaznaczyłam tylko ze to było po owulacji tak na wszelki wypadek jakby zle spojrzała

marcia - super! gratulacje:) a teraz trzymam kciuki za dwie krechy;)

kłaczek - a może dawaj Karolowi dużą kolację bo biedak się nie najada na noc i dlatego je w nocy? trochę kiepsko, żeby sie przyzwyczaił do takiego nocnego jedzenia ;)

Kolacja o 8:00, je ile chce. Wczoraj jajecznice rabal, taka konkretna z ojcem, no, nie mozna powiedziec ze jedzonko z gatunku pojdzie na siku i znow glodny, a jednak...

Dzwoneczek... nie dla chlopca. :-D

Ostatnia edycja:
Marta Sama już widzisz, że ona to różnie, raz, że źle, bo coś, a drugim razem niby wszystko w porządku, a źle bo coś inaczej jej się pomyślało, więc będzie dobrze i to wszystko ;)

Kłaczek Bo Twój Karolek to szybką przemianę materii może ma i dlatego się jeszcze na jedzenie budzi? A dzwoneczek ładny jest :)

Witam i ja:)
Marcia a gdzie Ty mieszkasz, że tyle śniegu? u nas odwilż była i raczej jesiennie niż zimowo.M
Miłego dnia życzę wszystkim.

reklama
ania z centralnego Białegostoku nadaję , nawet nazwa adekwatna do pogody. my tu blisko do ruskich mamy a u nich to na prawde jak koniec swiata. nadeszła epoka lodowcowa:-)

pam powodzenia a co masz taka straszna babcie ze nie spisz od 5 jak pomyslisz ze musisz po nia jechac?

Do góry