reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Oj, tam wypada nie wypada... Ja bym sie nie przejmowala, jak ma Cie uwierac w oczy to sobie ogarnij po cichu.

U nas szaro... Od dymu - pare domow dalej pieron wie czym w tym piecu pala, dosc ze dym bury wlecze sie nad ziemia zasnuwajac okolice. Dzis nawet szronu nie ma, wiec jest dosc cieplo.

reklama
u nas tez lada pogoda... wlasnie skonczylam prasowac te najbardziej potrzebne teraz sie dosuszaja... mam nadzieje ze chociasz troche podeschna.... jak nie to zabiore w reklamowce i wywiesze u rodzicow hahah

ale cisza...
szarlotkę sypaną upiekłam i ponad połowa już zniknęła:)
no i zajęłam się dziubactwem i tworzę kolejną suknię dla mojej księżniczki. Może do chrzcin w styczniu skończę:)

Sypane szarlotki tak maja, aniu. :-) Musze gdzies upolowac kwasne jablka... Cholercia tu jablko drogie jak pomarancze albo gruszki bo sprowadzane z Chile. W ogole Anglia jakos dziwna z tymi owocami - jablka z Chile, pomarancze z Hiszpanii, sliwki z Wloch, jagodowe bywaja z Polski... Najtansze owoce to... banany. A jablka deserowe na szarlotke raczej kiepskie.

Witam się po weekendzie :)

mmmmm... szarlotka :p gdyby mi się chciało ją zrobić :D Ja wczoraj jeszcze kremówkę miałam, bo mój mi kupił po pracy w piątek :p i ogólnie właśnie sobie spędziliśmy jakby nigdy nic leniwy weekend we dwoje+ alien:p Czuję, że młoda strasznie urosła, trzy razy w nocy wycieczka na siku, a jakiś tydzień temu zazwyczaj wystarczała jedna;)

Miłego dnia ;)

reklama
Do góry