reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

nie no az tak to nie ale kawaler juz wola na raczki a czasem z bolu kregoslupa to sie zesrac mozna. wyrecza mnie bujawka ale sie czuje tak jakos niefajnie no ale zjesc siku itp tez musze. czasem az sie boje co to bedzie jak juz bedzie lazil. i co wszedzie za mama albo tata? :-D:-D

reklama
Dokladnie. Ty do kuchni, on za Toba, mieszajac w garnku lub zmywajac bedziesz czula jak czepia sie Twoich nog i wstaje, chcac zrobic krok, bedziesz go musiala wczesniej odczepic i posadzic, zeby sie nie przewrocil. Bramki na schodzach itd.

Wrocilam z imprezy. Bylo calkiem sympatycznie ale nagrzeszylam bo spalilam pare fajek do towarzystwa i teraz tego zaluje bo juz czuje ze mi ciezko na plucach:no: i pewnie jutro obudze sie z popielniczka w ustach bleee.
Bialystok naprawde zmienil sie w bialy stok. Swiata nie widac tak snieg wali.
ide spac dobranoc

Dzień doberek wszystkim :-) u mnie za oknem deszcz i szaro...w mieszkaniu jeszcze większy bałagan niż przed porządkami ;) eeech..żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...miłego dnia życzę!!! Marcia, zazdroszczę widoku za oknem:tak:

Dzien dobry :)
Spac cos nie moge dzis jade do rodzicow... tyle jeszcze musze spakowac a jak na zlosc pranie nie chce snac.... wisi nad kaloryferem a on na full power cala noc... ugotowac siew mozna w pokoju.... jakies porady zeby chociasz troche podeschlop przed 11.30 ? :-D

Marcia ja tez tak mam... jak wyjde to i paczke spale a potem kaca mam fajkowego i moralnego

Dzien dobry!
juz sie wyspalam snieg dalej pada, potem cykne wam zdjecie. Moj biedny maz spal tylko 2 h bo wrocil pozniej ode mnie , polozyl sie ....i telefon z wezwaniem, jak pech to pech.
milego dnia

reklama
Dzień dobry:)
Ja dziś nie wiem co robić... od dwóch dni sama byłam z dziećmi więc nic nie ogarnięte w domu. A tu niedziela więc nie wypada porządków robić... może chociaż ciacho sklecę jakieś:)
Miłego dnia

Do góry