A jak tam dziewczyny z Waszą konfekcją ciążową? Ja mam 2 pary jeansów z wstawką bawełnianą, jedne spodnie z gumą pod brzuch, takie normalne, ale szczerze mówiąc niezbyt wygodne, dlatego w ogóle w nich nie chodzę. No i oczywiście dresiory - ulubiony domowy strój Teraz zamierzam kupić sobie getry rybaczki ciążowe na cieplejsze dni, do tego jakaś tunika i myślę że będę się dobrze czuć w takim zestawie.
CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM dł.3/4 L (2239342142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zaczyna mi trochę doskwierać mój stan, poza zgagą, do której już się przyzwyczaiłam doszły bóle pleców i opuchnięte, obolałe nogi (siedząco - stojąca praca, jestem nauczycielem), pomału myślę czy aby nie iść od maja na L4, bo jak już teraz mi te dolegliwości dają w kość to co będzie potem, jak brzuch jeszcze się powiększy i dojdą upały.... Chyba nie dociągnę do końca roku szkolnego
A brzuch też wygląda dość okazale, niby dopiero półmetek, a ja mam balon 6-7 miesięczny.. Ruchów dzidzi w dalszym ciągu nie czuję, a czekam na prawdziwego kopniaczka, bulgotki i ciurgorki mnie nie satysfakcjonują
Mam 3 pary spodni dresowych z panelem od tego sprzedawcy i jedną parę leginsów też od tego sprzedawcy. Na początku byłam zadowolona, zamówiłam sobie najpierw 2 pary spodni, które pszyszły za długie, więc stwierdziłam, że je skróce, ale że lezałam z tym krwiakiem to nie skracałam. Za drugim razem zamówiłam trzecią parę spodni tych samych i leginsy. Po ponad 2 miesiącach użytkowania mój entuzjazm opadł, bo po 1. wszystko się do nich klei, po 2. te, które były za długie zrobiły się za krótkie po ok. 5 praniach, a po 3 zaczęły się pojawiać dziury, nie wiem czy to taki materiał czy co?? Leginsy czarne wszystko przyciągają, ale są nawet wygodne, mam tylko wrażenie, że skórczą się tak samo jak tamte spodnie... A piorę rzeczy w płynie do prania i płynie do płukania...
mi właśnie dzisiaj przyszły 3 takie pary, ja jestem zadowolona, bo mam już jakiś czas czarne z panelem 1/1
no to chyba normalne że to czarnego wsztstko przyciąga, raczej tylko śliskie materiały nie przyciągają, a każda czarna bawełna przyciągnie ci pyłki więc myślę że nie ma co się dziwić.
ja swoje prałam już parę razy i nic się nie stało.. może prałaś w złej temperaturze? ? a dziurki w każdych leginsach co miałam to po jakimś czasie się robiły, jeszcze zależy jak często w nich chodziłam.