reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam:)
Oj Ewelina chyba zaczyna mieć bezsenność poranną:) Ja w ciąży też wstawałam o ekstremalnych godzinach hihi a teraz dupsko ciężko z wyrka ruszyć jak mała śpi:)
Miłego dnia dziewczynki. Mi też sprzątanie nie wychodzi:)
CAM00096.jpg Taka już duża jestem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się

Lenusia piękna i taaaaaka już duża.

E$welinka - wow - taka godzina, toć to masakra:-D

Kłaczku - super z tą fabryką, a wyciągnęli jakieś konsekwencje od tego pracownika co zepsuł ?

Witam sie i ja... u mnie dopiero 8.40.... ostatnio tak wczesnie wstalam... 2 miesiace temu jak mialam egzamin na 9 :-D cos spac nie moge.... na uczelnie dopiero na 12.30....

Ania- cora taka pieeeekna.... dasz troche ? :-D

O, rany! Jaka duza Lenka! I... ona jest podobna do Packi. :-)

Wy mi chyba w glowie siedzicie, Dziewczyny... Dzis 24 d.c to tak sobie siknelam z rana na wszelki wypadek, ale krecha jest jedna. Ostatnio w 24 dniu wlasnie juz mialam blada kreseczke... Wyglada ze lipa z tego i ze moge brac leki na te reke. Z drugiej strony moze to i dobrze. No i tak sobie kombinuje czy stan zapalny tez nie blokuje ew. ciazy - mialo by to sens.
Redusia, z tego co wiem, to odsuneli goscia od maszyny - jezdzi wozkiem widlowym i ustawia palety. W sumie zabawa polega na tym, ze do obslugi tych urzadzen ludzie musza byc konkretnie wyszkoleni, a fabryka nie ma "zapasowych" ludzi. Bardzo prawdopodobne, ze finalnie Rajmund przejdzie na prase bo byl szkolony na tej maszynie jako "zapasowy" - jak praser z innej brygady szedl na urlop, Rajmund wchodzil na jego stanowisko na nadgodziny. Normalnie pracuje na bodymakerach. "Ubaw" polega na tym, ze przez glupi blad jednego czlowieka polecialy premie calej zalogi z linii, omal zaloga nie poszla na "postojowe".

Hej pamięta jeszcze mnie ktoś? :sorry2:

Witam:)
Oj Ewelina chyba zaczyna mieć bezsenność poranną:) Ja w ciąży też wstawałam o ekstremalnych godzinach hihi a teraz dupsko ciężko z wyrka ruszyć jak mała śpi:)
Miłego dnia dziewczynki. Mi też sprzątanie nie wychodzi:)
Zobacz załącznik 522625 Taka już duża jestem:)
ale duża! pamiętam jak miała 3 dni a to już 3 miesiące :szok:

u nas walka z małą nadal trwa, buntuje się że szok, nie chce spać sama w łóżeczku, silne ją tego uczę ale drze się jak opętana..

A oto ona:

Zobacz załącznik 52265145566.jpgSL276808.jpg

słodkie te wasze dzieciaczki, uśmiechnięte

ja mam zdjęcia z dzieciństwa na których zawsze duje wrgule i na niektórych patrze spode łaba jak byczek

Nadalko - peeeeeeeeewnie, że pamiętamy:tak::-)
Boszzzzzzzzzz jak cudna niebieskooka Córka !!!
I też jaka duża, a pamiętam jak dołączyłam do forum to byłaś w 20 tc :szok:

reklama
Do góry