reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Martusia waga to ty sie nie przejmuj... zgubisz w swoim czasie napewno :tak: teraz najwazniejsze jest twoje szczescie i zadowolenie i szczescie maluszka :tak:

reklama
Pam, moj Rajmund pracuje w fabryce puszek napojowych. I jeden facet zepsul fabryke tak dobrze, ze stali prawie 2 tygodnie, w koncu sie szefostwo wkurzylo i stwierdzili ze jak tak, to zaloga na przestoj idzie. Czyli obcinka pensji do 30% podstawy. Bo z ta maszyna co ja gosc zepsul okazalo sie mocno pod gorke - porzadnie ja zepsul, a maszyny tam sa mocno specjalistyczne i najpierw sciagneli serwisanta stad, potem z Polski speca, potem goscia z USA z fabryki produkujacej te urzadzenia. I bylo ze jak nie rusza szybko, to przestoj, czyli 30% wyplaty i zegnamy przerwe swiateczna. Ruszyli wlasnie linia wiec przestoju nie bedzie.

ha ha. Marcia znów ja pierwsza na tapecie.
O matko Klaczku jeszcze tylko 2 dni i testujemy. Trzymam kciuki mocno.
Pam fajnie ze u ciebie idzie wszystko ku dobremu. Należy ci się w końcu.
No niedługo będziemy trzymać kciuki za Pam i za marcie.
Martusia waga to ty się nie przejmuj.ona tobą nie będzie rządzić i świata psuć. Masz tyle innych szczęśc w życiu. Po za tym walkę wygrała ale nie wojnę. Niech no ona tylko poczeka aż nabierzesz sił. Dopiero jej pokażesz. A jak będziesz widziała ze jesteś na straconej pozycji to podpowiem ci strategiczne posunięcie. Wyjmujemy bateryjki i mamy dłuższą chwilę na pozbieranie sił. To tak jak z pauza w grze.
Miłego dzionka. Za sprzatanie się brać :) :) bo mi nie idzie.
Booziole krejzole. :)
w sumie to dobranoc. Jeszcze trochę się zdrzemne.

Ewelina no ja wlasnie nie rozumiem jak mozesz mi moja funkcje odbierac:-D
jak klaczek napisala ze nie bedzie przestoju w fabryce to tez myslalam ze test pozytywny wyszedl:-)
a u mnie chyba guzik z petelka w tym cyklu wyjdzie :no: Mialam piekne testy owu, objawy itd a temperatura stoi , wrecz dzisiaj troche spadla a to oznacza ze jajeczka nie bylo:-(
marta nie przejmuj sie waga tak jak Ewelina pisala....nie bedzie toba rzadzic!
milego dnia!

reklama
Do góry