reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej Wam :)

Ja dzisiaj nadrabiam zaległości w opiece nad mieszkaniem typu pranie, sprzątanie i gotowanie, bo nerwica mnie bierze, wiem że wieczorem za to zapłacę, ale no nie usiedzę ;) Wolę odpoczywać jak mój jest na mieszkaniu, bo wtedy ja mu powiem i on zrobi, bo inaczej nie mam serca go wykorzystywać:cool:

Miłego dnia ;)

reklama
martusia to chyba sezon się zaczyna i dla naszych bąbelków. Lenka też zaczęła pokasływać... a na naszym zadupiu pediatra tylko we wtorki... i chyba trzeba szukać na prywatną wizytę jakiegoś:(

Pobudka ! Spiochy. Nie no spoko śpijcie. Ja też zaraz się dalej wtulam. Może jakoś uda mi się zasnąć. Coś mnie chyba zaczyna brać bo gardło mnie pobolewą i taki mały katarek mam. Chyba po śniadaniu czosnek do akcji. A po czosnku pewnie zgaga. Teraz to prawie po wszystkim mam zgage. Po pieczonym, po smażonym, po ostrym, kwaśnym, po drożdżach w cieście. Masakra jakaś. Na kolację to chyba najlepsze by było tylko mleko i dżem albo jabłko żeby w nocy się nie męczyć. A tak apropos jedzenia to wczoraj weszłam na wagę i od dwóch tygodni stoi w miejscu i ani drgnie. Fajnie tylko jak to ja zaczęłam się zastanawiać ze może dzidziuś nie rośnie. Ale mając takie fajne babeczki na forum teraz wiem ze nie ma się czym martwić bo wy też nie przybierałyście na wadze albo też i chudłyście. Więc no stres :)
Dobra koniec mojego marudzenia. Trzymajcie się. Miłego dnia.

Dzien dobry!
zostalam zdegradowana ze stanowiska porannego budzika na forum przez Eweline.....:no::-D
A tak na powarznie Ewelina bierz cos szybciutko na to gardlo zeby sie jakies gorsze swinstwo nie rozplatalo ja tez z jakims drapaniem sie obudilam. Nie swiruj z waga tylko sie ciesz ze nie zmieniasz sie w wieloryba
Dzisiaj tempka mi skoczyla to moze jednak owulka byla.
ale bedzie numer jak wszystkie starajace zajada w ten grudniowy cud:-D
milego dnia

reklama
Do góry