Stan tego chlopczyka sie pogarszal wic oni trafajac na ip za kazdym razem byly nowe objawy ktore dochodzily do calej reszty. Z ta raczka zrobili przeswietlenie i mimo ze nie bylo zlamania to zagipsowali, chore jakes. Moj maz widzial tego chlopczyka w prosektorium, sliczny malec straszne co sie przydazylo tej rodzinie:-(
reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Marcia a gdzie twoj maz pracoje ze widzial go w prosektorium ? tak z ciekawosci pytam
a masz linka do tego akrtykulu bo bym przeczytla...
Niedawno w angli umarla dzieczynka nazywala sie Lucie... na fb jest cala strona... byla chora na pluca bodajze i zaczely jej siniec usta i jej mama wziela ja do lekarza rodzinnego gdzie nie byly umuwione i sekretarka kazala czekac... po ponad godzinie stanelo malej serce i juz jej nie uratowali... lekarz probowal... nawet go sekretarka nie poinformowala ze jest male dziecko w takim zlym stanie
a masz linka do tego akrtykulu bo bym przeczytla...
Niedawno w angli umarla dzieczynka nazywala sie Lucie... na fb jest cala strona... byla chora na pluca bodajze i zaczely jej siniec usta i jej mama wziela ja do lekarza rodzinnego gdzie nie byly umuwione i sekretarka kazala czekac... po ponad godzinie stanelo malej serce i juz jej nie uratowali... lekarz probowal... nawet go sekretarka nie poinformowala ze jest male dziecko w takim zlym stanie
pam_x_pam
Moj maz pracuje w domu pogrzebowym i robi zwozki zwlok dla prokuratury, morderstwa, samobojstwa i takie tam
wybacz jesli to kiepsko albo glupio zabzmi ale ja chce prace twojego meza... zawsze chcialam robic w domu pogrzebowym a najlepiej jako patolog sadowy... i bede sie uczyc i cierpiec az do tego dojde
Powiem ci ze moze to glupio zabrzmi ale on bardzo lubi swoja prace, woli pracowac ze zmarlymi niz z zywymi wrednymi ludzmi, ja z koleji uwielbiam medycyne, fascynuje mnie zeby to nie wymagalo tyle poswiecen poszla bym na medycyne albo chociaz na ratownika medycznego, nawet sprawdzalam ile kosztuja studia i mialabym ochote je zrobic i moze kiedys zrobie , teraz dzidzia to moj cel zyciowy
Pam, poczytalam...
1. trzeba byc idiota, wrozka lub jednym i drugim, zeby komus pisac ze ma raka.
2. kazdy ma jakis leki i prawo do nich.
3. nie kazdy z byle piknieciem popierdala do lekarza
4. niestety, w UK czesto proponuja paracetamol w naprawde dziwnych sytuacjach (vide moje poronienie)
Co do lekow, to trzeba bylo widziec jak po poronieniu bedac w ciazy, przy kazdej wizycie w kibelku sprawdzalam czy nie plamie. Jest to z reszta typowe zachowanie ciezarnych po poronieniu, mowimy na to kontrola majtow. ;-) Powiedzialabym, ze to zakrawa na lekka psychoze. Bolesne schorzenia maja to do siebie, ze pilnuja swojego miejsca w pamieci - boli ciagle to i sie o tym mysli.
1. trzeba byc idiota, wrozka lub jednym i drugim, zeby komus pisac ze ma raka.
2. kazdy ma jakis leki i prawo do nich.
3. nie kazdy z byle piknieciem popierdala do lekarza
4. niestety, w UK czesto proponuja paracetamol w naprawde dziwnych sytuacjach (vide moje poronienie)
Co do lekow, to trzeba bylo widziec jak po poronieniu bedac w ciazy, przy kazdej wizycie w kibelku sprawdzalam czy nie plamie. Jest to z reszta typowe zachowanie ciezarnych po poronieniu, mowimy na to kontrola majtow. ;-) Powiedzialabym, ze to zakrawa na lekka psychoze. Bolesne schorzenia maja to do siebie, ze pilnuja swojego miejsca w pamieci - boli ciagle to i sie o tym mysli.
reklama
dzewelajna
tyle się napisałam a tu telef się zawiesił i zrestartował. Ale chala. Może później nadrobię.
Miłego wtorku.
Miłego wtorku.
Podziel się: