reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Lolcia czy dostałaś moje wiadomości na pv wczoraj i dziś? bo nie zapisała mi się żadna wysłana do Ciebie wiadomość, nie wiem dlaczego i najważniejsze czy je dostałaś?

reklama
marcia ja w zeszlym roku jak bylam na chrzcinach u mojego siostrzeńca to kupilam mu tort z pieluszek. byl bombastyczny,nikt takiego nie widzial i kazdy byl zachwycony,sa w nim pieluszki
(rozmiar wybierasz sama) jakas maskotka,mydleko niemowlece,reczniczek mini 3x,skarpetki,sliniaczek,myjka do kapieli,butelka,czapeczka,i takie pierdy. ja zaplacilam cos kolo 80zl z przesylka. Polecam bo ja bylam zachwycona i w dodatku przepieknie zapakowane
:-):-D

tu masz link do tego wszystkiego to soie wybierz
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a jutro ide na chrzest do mojego bratanka i kupilismy misia,taka ksiazeczke pamiatkowa ze chrztu,300zl i kupilismy taki kocyk z imieniem i metryczka +podusia z imieniem

cos takiego

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i tez jest ładnie zapakowane takze polecam:-)

zamiast misia mozesz np.kupic obrazek anioła stróża, ja chcialam kupic ale nie znalazlam nigdzie a wczoraj mi sie dopiero wspomnialo:-p

Alfa super wiesci ciesze sie bardzo :-):-)

ja skacze przez okno dziec mi sie drze nie wiem co mu jest kolka wykluczona sucho ma najedzony i dalej sie drze ze tez mi nie moze powiedziec i wez sie domysl... wszystkiego probuje i nic ;/ osiwieje dzisiaj!

Melduję swoją obecność:)
Alfa super, że wszystko ok.
Marcia ja wczoraj też miałam szał gwizdka z mała, ale już się domyśliłam, że małej terrorystce chodzi o rączki i to nie w pozycji leżącej. A co, przecież dorosła pannica z niej:)

reklama
I ja się witam niedzielnie.

Alfa - uffff, super wieści i decyzja się potwierdziła, że nie warto ryzykować. teraz możesz odsapnąć i cieszyć się Dzidzią.

Dziewczyny - widzę, że Lena i Oli mają swoje upodobania, mali indywidualiści, :tak:

Do góry